​Суд відкрив доступ до рахунків компанії Ахметова

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали доступ до рахунків компанії донецького олігарха Ріната Ахметова «ДТЕК Дніпроенерго» в Укрсоцбанку в рамках розслідування кримінального провадження щодо формули «Роттердам плюс». Рішення про надання доступу 6 вересня ухвалила суддя Солом'янського районного суду міста Києва Ірина Усатова, повідомляє Укрінформ з посиланням на «Слово і Діло».


«Клопотання – задовольнити. Надати детективам НАБУ тимчасовий доступ до речей і документів, що становлять банківську таємницю та перебувають у володінні Укрсоцбанку, а саме: відомостей про рух коштів на рахунках з можливістю вилучення їх копій з можливістю вилучення їхніх копій, відкритих клієнтом банку – ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго», – йдеться в документі.

Згідно з рішенням суду, детективи НАБУ отримали доступ до відомостей про рух коштів на рахунках «ДТЕК Дніпроенерго» в Укрсоцбанку за період із 1 квітня 2014 року до часу ухвалення рішення із зазначенням часу проведення платежів, із вхідним і вихідним сальдо, дебетовими та кредитними оборотами за кожен операційний банківський день проведення платежів, розшифровкою кореспондентів і призначення платежу за розрахунковими рахунками компанії.

Як повідомлялося, у липні суд відмовився задовольнити подібне клопотання НАБУ, яке стосувалося в т.ч. рахунків ПАТ «ДТЕК Дніпроенерго» в «ПУМБ» і «ПриватБанку», а також рахунків ПАТ «Центренерго» в «Ощадбанку», «БТА Банку», «Промінвестбанку» «Укрексімбанку», «Альфа-Банку», «Київської Русі» і «Укргазбанку».

Зазначимо, що 70% теплової генерації сконцентровано в компанії ДТЕК, що належить Ринату Ахметову.

Фото antikor.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.