​Підозрюваному у вбивстві співробітниці Одеського СІЗО продовжено тримання під вартою

Нагадуємо, що 17 серпня 2017 року приблизно о 19 годині 56 хвилин на території Одеської установи виконання покарань №21, у сміттєвому контейнері було виявлено труп гр. Порошенко О.С., співробітниці вказаної установи, з численними ушкодженнями, у розчленованому стані.


Співробітниками правоохоронних органів було виявлено особу, причетну до зазначеного злочину, та повідомлено про підозру у вчинені дій, передбачених п.13 ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство, за винятком вбивства, передбаченого статтями 116,118 КК України).

19 серпня 2017 року Малиновським районним судом м. Одеси у відношенні підозрюваного було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

Сьогодні, 12 жовтня 2017 року, Малиновський районний суд м. Одеси розглянув клопотання та постановив ухвалу про продовження строку дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо підозрюваного у вбивстві Порошенко О.С.

Судове засідання відбулося в режимі відеоконференції, повідомляє прес-служба суду.

Фото ml.od.court.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.