​На Луганщині розпочато спеціальне досудове розслідування стосовно так званих суддів «ЛНР»

Прокуратурою Луганської області здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях стосовно двох так званих суддів терористичної організації «ЛНР» за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь та сприяння діяльності терористичної організації), повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.


Досудовим розслідуванням встановлено, що вказані особи, будучи суддями Луганського окружного адміністративного суду, з метою укріплення незаконної влади представників «ЛНР» та бажаючи сприяти її діяльності, стали учасниками вказаної терористичної організації.

Перебуваючи на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області, так звані судді здійснюють правосуддя від імені «ЛНР» та виносять незаконні рішення, що суперечать принципам Конституції України та іншим законодавчим актам України.

Оскільки вказані особи переховуються від слідства та суду, останніх оголошено у розшук та за клопотанням прокуратури розпочато спеціальне досудове розслідування.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Фото pravove-pole.info



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.