​Під час суду у судді-хабарника, який стріляв у детективів НАБУ, трапився напад

Одеський суддя Малиновського районного суду Одеси Олексій Буран, якого підозрюють в отриманні хабара і спротиву співробітникам НАБУ під час затримання, влаштував скандал, дізнавшись про запобіжний захід.


Під час засідання суду він почав кричати і тикати в руку ручкою після продовження цілодобового домашнього арешту. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

«Тоді змініть мені запобіжний захід - везіть мене до в'язниці. Якщо є обставини - за батьками не можна дивитися, за цей доїхати неможна. Ви що, суд або хто?» - закричав, розмахуючи руками, Буран.

Суддя попросив підсудного заспокоїтися, зробивши зауваження. У відповідь він зірвався з місця, почав бити себе в руку ручкою з криками: «Не хочу я так жити, бл * дь, не хочу я так жити».

Він намагався домогтися пом'якшення запобіжного заходу на арешт тільки в нічний час доби, тому що треба заробляти гроші і доглядати за батьками.

Як відомо, 29 березня Буран відкрив вогонь по детективах Національного антикорупційного бюро та зник під час спроби його затримання. Пізніше він потрапив до лікарні, звідки втік.

31 березня Верховна Рада дозволила затримати і заарештувати суддю.

Суддя Буран в суді. Фото з відеоролика ТСН



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.