​Столичний суд призначив киянину покарання за зберігання наркотиків

Під час поверхневого огляду оперативники виявили у чоловіка порошкоподібну речовину – амфетамін. За скоєне фігурант отримав три роки в’язниці з іспитовим терміном два роки.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, під час відпрацювання Подільського району працівники поліції помітили підозрілого чоловіка і зупинили для перевірки. Як згодом з’ясувалося, він мав при собі заборонені речовини.

У чоловіка оперативники виявили та вилучили порошкоподібну речовину. Знайдене експерти направили на дослідження, встановлено, що це – амфетамін.

Правопорушником виявився раніше судимий за крадіжку киянин. Його доставили до управління поліції, де він пояснив, що придбав наркотик через мережу інтернет для власного вживання без мети збуту.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном два роки.

Фото lb.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.