​Суд закінчив підготовче провадження у справі підвищення цін на газ для населення

Сьогодні, 18 січня 2019 року, колегія суддів Окружний Адміністративний Суд Міста Києва під головуванням судді Yevhenii Ablov за участі суддів Мазур А.С. та Чудак О.М. закрив підготовче провадження у справі 826/9665/16 і призначив розгляд справи по суті на 14 лютого 2019 року.


Нагадаю, що у даній судовій справі лідер партії «ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко оскаржує ще перше підняття цін на газ для населення та теплокомуненерго, яке відбулося у травні 2016 року. Тоді Кабінет Міністрів України, який щойно очолив Volodymyr Groysman, підвищив у декілька разів ціну на газ, ввівши формулу #ДюссельдорфПлюс. Оформили дане рішення у вигляді постанови №315 від 26.04.2016, законність якої і оскаржує Юлія Тимошенко у суді.

Сторона Юлії Володимирівни надала до суду всі докази незаконності дій прем'єр-міністра та очолюваного ним Кабінету Міністрів, а також судово-економічну експертизу, якою підтверджується відсутність економічного обґрунтування підвищення цін на газ.

Представники Кабміну під час судового розгляду всіляко намагалися затягнути справу, вносячи безліч безглуздих процесуальних клопотань, призначаючи експертизи тощо. І це їм вдавалося протягом 2,5 років. Але сьогодні все скінчилось! Згідно нового процесуального законодавства, під час розгляду справи по суті, у сторін відсутні будь-які можливості щодо затягування справи.

Існує висока вірогідність, що вже 14 лютого суд винесе рішення у даній судовій справі. Моя думка, як правника, полягає у тому, що доказів та аргументів для задоволення нашого позову значно більше, аніж у протилежної сторони для відмови. Тому з нетерпінням чекаємо 14 лютого 2019 року і законного правового рішення суду!

Олександр Трохимець, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Alexey Kucherenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.