​Знято арешт з майна екс-міністра МВС часів януковича Віталія Захарченко

Про це повідомив на своїй сторінці Фейсбук Ігор Луценко: «Печерський райсуд Києва 30 січня зняв арешт з 20 земельних ділянок, трьох будинків, квартири і двох машиномісць, який був накладений в рамках розслідування справи про відмивання коштів колишнім міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком.


Захарченко - один із імовірних співорганізаторів викрадення нас з покійним Вербицьким та вбивства останнього.

У Захарченка у цій справі було ще два подільники - кримінальний авторитет Олексій Чеботарьов та близький до екс-міністра бізнесмен Віктор Зубрицький, котрий заснував 112 канал.

Доведено слідством, що у години перед та під час викрадення Чеботарьов кілька разів відвідував офіс на Богомольця, де сидів міністр. Більшість знайомих з нюансами роботи тодішнього МВС фахівців вважають, що, найімовірніше, вказівку надати тітушкам суперсекретну інформацію щодо прослуховування мого телефону міг дати або міністр, або хтось із його заступників.

Зубрицького, то, наскільки мені відомо, представники ГПУ його шантажували моєю справою, успішно змусивши продати належний його сім’ї 112 телеканал Медведчуку.

Що стосується Чеботарьова, то він до сих пір зберіг вплив на «Укрспирт», а також на ряд інших своїх бізнесів, зокрема, на чернігівський футбольний клуб.

Збільшується ймовірність того, що фактично єдиного, за версією слідства, спів-організатора вбивства Вербицького – Олександра Волкова – випустять з-під арешту. А далі вони будуть мститися мені та тим кільком сумлінним прокурорам, котрі намагалися притягнути винних до відповідальності.

Тому прошу готуватися до нової фази протистояння.

Ця війна надовго. Нам не звикати», - написав Ігор Луценко.

Віталій Захарченко. Фото зі сторінки ФБ Igor Lutsenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.