​Столичні поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який вбив та розчленував знайому

Аби приховати сліди злочину, частини тіла жінки зловмисник розклав у пакети та викинув у Русанівський канал. Однак це не допомогло йому уникнути відповідальності. Жорстоке вбивство жінки сталося у серпні цього року в Дніпровському районі столиці. Тоді до поліції від мешканців житлового масиву Русанівка надійшло повідомлення про те, що на березі каналу виявили пакети з фрагментами жіночого тіла, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, слідчі та оперативники встановили, що фрагменти тіла належать місцевій мешканці, 1984 року народження, яку розшукували як безвісті зниклу за заявою її матері:

«У ході розшукових заходів оперативники встановили, що до вбивства жінки причетний її 38-річний знайомий. Як з’ясувалося, напередодні у квартирі зловмисника вони разом вживали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, у ході якого чоловік схопив ніж та вдарив ним в голову жінки. Аби приховати сліди злочину, чоловік розчленував її тіло, а останки у пакетах виніс та викинув у канал».

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За рішенням суду на період досудового розслідування чоловік перебував під вартою.

«Слідчі у повному обсязі зібрали доказову базу причетності фігуранта до вчинення тяжкого злочину, а це – висновки експертиз, наявність речових доказів та покази свідків. Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 досудове розслідування завершено та матеріали провадження з обвинувальним актом передано до Дніпровського районного суду», - додав Олександр Кузьмін.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.