​Справу стосовно Геннадія Кернеса та двох його охоронців розглядатиме Київський районний суд міста Полтави

Київський районний суд м. Полтави повідомляє, що 13 лютого 2020 року, після апеляційного перегляду, з Полтавського апеляційного суду на адресу Київського районного суду м. Полтави надійшло кримінальне провадження № 638/4399/15-к по обвинуваченню мера міста Харкова Кернеса Геннадія Адольфовича та його охоронців – Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича.


Про це повідомляє «Судова влада України» з посиланням на прес-службу суду.

Ухвалою колегії суддів Полтавського апеляційного суду від 31 січня 2020 року скасовано ухвалу Київського районного суду м. Полтава від 10 серпня 2018 року про закриття кримінального провадження у зв’язку з відмовою сторони обвинувачення від підтримання обвинувачення у справі, а справу № 638/4399/15-к по обвинуваченню Кернеса Геннадія Адольфовича, Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича повернуто на новий судовий розгляд до суду першої інстанції.

Відповідно до автоматизованої комп’ютерної програми «Д3» кримінальне провадження по обвинуваченню Кернеса Геннадія Адольфовича, Блинника Віталія Дмитровича та Сміцького Євгена Миколайовича розподілено на суддю Шияна Володимира Миколайовича та буде призначено до розгляду відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, що 2 березня 2015 року Кернесу Геннадію Адольфовичу повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною другою та третьою статті 27, частиною другою статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частиною другою та третьою статті 27, частиною другою статті 127 (катування), частиною другою та третьою статті 27, частиною першою статті 129 (погроза вбивством) Кримінального кодексу і про завершення досудового розслідування.

26 березня 2015 року Генеральна прокуратура передала в суд обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо Кернеса та двох його охоронців.

2 квітня 2015 року ВССУ оголосив резолютивну частину ухвали про перенесення розгляду справи Кернеса Г.А. з Дзержинського райсуду Харкова до Київського районного суду м. Полтави.

Кримінальне провадження за обвинуваченням Кернеса Г.А., Сміцького Є.М., Блинника В.Д. перебувало на розгляді Київського районного суду м. Полтави з 15.04.2015 по 10.08.2018 рік.

Геннадій Кернес. Фото Liga.net



Коментарі

  +0 #1 Елка 14 февр. 2020 г., 13:28:18
Сколько можно тянуть кота за хвост???

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.