​Суд залишив Сергія Стерненка під цілодобовим домашнім арештом

,Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомляє Сергій Стерненко: «Судді залишили мене під цілодобовим арештом. Це відбулось через тиск Зеленського, Венедіктової та Авакова», - написав Стерненко.


«Очевидно, що рішення по сьогоднішньому (3 липня 2020 року – ред.) судилищу було написане давно і точно не суддями.

Вони лише виконавці, які навіть не намагались імітувати судовий процес.

Виконавці Зеленського по переслідуванню громадянського суспільства.

Висновки вже давно зроблені, тому додам лише цитату з моєї сьогоднішньої промови перед пустими стільцями:

«Держава не виконала зобов‘язань по захисту мого життя, як цього вимагає ст. 27 Конституції та ст. 2 Конвенції про захист прав людини.

Держава не вжила заходів для притягнення до відповіді тих, хто замовляв напади та тих, хто намагався мене вбити.

Представники держави (від цього прокурора до генпрокурора, міністра ВС та президента), діючи умисно, усвідомлюючи протиправність своїх дій, зараз замість моїх старих нападників намагаються мене наздогнати та добити.

Так що держава не може мене звинувачувати. Вона втілює частину злочинного умислу.

Тому це я звинувачую державу!

Звинувачую в покриванні вбивць!

Звинувачую у співучасті в організації вбивств!

Звинувачую у саботажі розслідувань та у переслідуванні потерпілих, але не злочинців!

І якщо вони, повернувшись з нарадчої кімнати, постановлять неправосудне рішення, то до біса таку державу!» - зазначив Стерненко.

Як відомо, учора судді Київського апеляційного суду залишили без змін рішення Шевченківського районного суду Києва про цілодобовий домашній арешт Сергія Стерненка.

«До біса таку державу, яка захищає замовників вбивств!» – про апеляційне судилище Стерненка

Фото зі сторінки ФБ Sternenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.