​Суд не обрав Порошенку запобіжний захід

Печерський районний суд міста Києва залишив без розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України, а нині народному депутату Петру Порошенку, якого підозрюють у підписанні незаконного указу про призначення Сергія Семочка першим заступником голови СЗР, повідомляє УНН.


«Клопотання про обрання запобіжного заходу залишити без розгляду», - зазначив суддя.

Так, сьогодні прокурор повідомив про завершення досудового розслідування. Після чого заявив, що обирати запобіжний захід Порошенку вже неможливо, оскільки розслідування завершене.

«Слідчі ДБР на підставі доручення Генерального прокурора про відкриття матеріалів кримінального провадження сьогодні, 8 липня, повідомили про завершення досудового розслідування… Я вважаю, що... (підстав для - ред.) продовження розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу немає», - сказав він.

Проте, вночі 7 липня, Печерський районний суд Києва продовжив на три місяці слідство у справі п'ятого президента України Петра Порошенка про призначення Сергія Семочка першим заступником голови СЗР.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва оголосив перерву до 8 липня у розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України Петру Порошенку, якого підозрюють у виданні незаконного указу про призначення Сергія Семочка першим заступником голови СЗР.

Як раніше повідомлялося в УНН, суд прийняв клопотання про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте зобов’язання. Офіс Генерального прокурора України раніше подав до Печерського районного суду Києва клопотання щодо застосування до п’ятого президента України, народного депутата Петра Порошенка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 10 млн грн.

Раніше у ДБР заявили, що повідомлено про підозру п’ятому президенту України. Генпрокурор Ірина Венедіктова під час брифінгу заявила, що підписала підозру Порошенку про перевищення повноважень у справі щодо призначення на посаду заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка.

Фото УП



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.