​В ЄСПЛ прийняли скаргу Юлії Кузьменко - її розгляд буде проведено при першій можливості

Лишень Юлія Кузьменко подала скаргу до Європейського суду і скарга пішла на розгляд, з неї зняли електронний браслет. Але у повідомленнях від української влади вирішили нахабно збрехати, що начебто виконано рішення українського суду.


На жаль, тих осіб, що беруть участь у порушенні прав людини, в Україні - не карають і вони не несуть відповідальності за порушення законодавства і Конституції. А було б доречно, аби усі, хто фігурує в справах ЕСПЛ від України як ті, що порушили права громадян, не лише штрафували на величезні суми, а ще й притягали до відповідальності і назавжди виганяли із системи без права поновлення.

Як повідомляє інформаційне агентство ASPI, Тарас Беспалий, адвокат лікаря Юлії Кузьменко, яку підозрюють у причетності до вбивства журналіста Павла Шеремета, повідомив, що подана ним скарга до Європейського суду з прав людини була прийнята. Згідно з письмовим повідомленням суду, розгляд скарги буде проведено при першій можливості.

Про це адвокат Кузьменко зробив публікацію в Facebook в середу, 26 серпня. Повідомляється, що суд підтвердив отримання скарги.

«ЄСПЛ підтвердив отримання моїх скарг по Кузьменко Юлії щодо незаконного затримання та низки інших порушень у справі. Чекаємо відкриття розгляду», - повідомив Безпалий.

У повідомленні, опублікованому Беспалим, зазначено, що воно було виписано ще 4 серпня. Зверненню Кузьменко, повідомили в ЄСПЛ, було присвоєно номер. Також повідомляється, що на першому етапі комунікацію з Кузьменко в ЄСПЛ будуть здійснювати письмово. Однак, у разі необхідності її можуть викликати до суду.

Як відомо, у вівторок, 25 серпня, Шевченківський районний суд Києва призначив розгляд по суті справи про вбивство у 2016 році білоруського журналіста Павла Шеремета на 4 вересня. Усім трьом підозрюваним — музиканту Андрію Антоненку, дитячому кардіохірургу Юлії Кузьменко і військовій медсестрі Яні Дугар продовжили заходи до 23 жовтня 2020 року.

Також відомо, що суд присяжних проаналізує всі матеріали за звинуваченням Яни Дугар, Андрія Антоненка та Юлії Кузьменко. Судова інстанція оголосила резолютивну частину рішення Шевченківського суду. Повний текст оголосять 28 серпня.

Юлія Кузьменко. Фото censor.net.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.