​Рішення ОАСК у справі за позовом БО «Фонд Пам’яті «Бабин Яр» про скасування 75 тис. грн. штрафу набрало законної сили

Шостий апеляційний адміністративний суд залишив без змін рішення Окружного адміністративного суду міста Києва, яким було скасовано податкове повідомлення-рішення ГУ ДПС у м. Києві в частині застосування штрафу у розмірі понад 75 тис. грн. до Благодійної організації «Фонд Пам’яті «Бабин Яр», повідомляє прес-служба ОАСК.


Нагадаємо, у листопаді 2020 року ОАСК завершив розгляд справи за позовом Благодійної організації «Фонд Пам’яті «Бабин Яр» до Головного управління Державної податкової служби у м. Києві. Серед вимог вказаного позову – визнати протиправним та скасувати податкове повідомлення-рішення ГУ ДПС у м. Києві в частині застосування штрафу у розмірі понад 75 тис. грн. за порушення граничних строків реєстрації податкової накладної. Розгляд справи відбувався в порядку спрощеного позовного провадження.

У ході розгляду справи Окружний адміністративний суд міста Києва встановив, що відповідачем при винесенні оскаржуваного податкового повідомлення-рішення було порушено приписи частини другої статті 2 Кодексу адміністративного судочинства України. З огляду на це, ОАСК задовольнив позов Благодійної організації «Фонд Пам’яті «Бабин Яр» до ГУ ДПС у м. Києві та скасував податкове повідомлення-рішення в частині застосування штрафних санкцій.

Відповідно до статті 255 Кодексу адміністративного судочинства України, рішення у справі набрало законної сили 11 лютого 2021 року.

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.