​ОАСК повідомляє про роботу в період карантину

Кабінет Міністрів України продовжив дію карантину та обмежувальних протиепідемічних заходів для запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до 30 квітня 2021 року. Окружний адміністративний суд міста Києва продовжує здійснювати правосуддя та повідомляє про особливості роботи суду в цей період.


Графік роботи суду

Зазначаємо, що в період карантину графік роботи суду не змінився: суд, як і раніше, працює з 8.00 до 17.00 з понеділка по четвер, у п’ятницю – з 8.00 до 16.45. Перерва на обід – 12.00 – 12.45.

Прийом документів

Через тимчасові карантинні обмеження в ОАСК припинено особистий прийом документів канцелярією суду, при цьому звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами можна за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду [email protected], або залишити документи у скриньці для вхідної кореспонденції в корпусі, що по вул. Петра Болбочана, 8.

Участь в судових засіданнях дистанційно

ОАСК забезпечено передбачену статтею 195 Кодексу адміністративного судочинства України можливість проведення судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів учасників судових справ. Завдяки сервісу EASYCON сторони можуть взяти участі у судовому засіданні у режимі відеоконференції дистанційно, не прибуваючи до суду. З правилами та рекомендаціями роботи з EASYCON можна ознайомитись за посиланням - https://vkz.court.gov.ua.

Взаємодія зі ЗМІ

Рада суддів України у своєму рішенні від 30 жовтня 2020 року звертає увагу на те, що доступ представників засобів масової інформації в судові засідання повинен відбуватись з дотриманням всіх карантинних заходів та санітарних норм у зв’язку із епідемією COVID-19, а саме: використання засобів індивідуального захисту (рукавички, маска) та дотримання соціально-безпечної дистанції.

Нагадуємо, вся інформація про роботу суду постійно оновлюється на сайтах суду https://adm.ki.court.gov.ua/sud2670 та http://oask.gov.ua, сторінках суду в соціальних мережах FACEBOOK, INSTAGRAM та TWITTER.

Турбота про здоров’я

У корпусах ОАСК встановлені безконтактні гігієнічні станції для дезінфекції рук, працівники забезпечені масками та рукавичками, а в приміщеннях суду постійно проводиться прибирання за допомогою спеціальних розчинів. Всі ці заходи вживаються адміністрацією суду для зниження вірогідності поширення хвороби серед співробітників та відвідувачів суду.

Просимо в період карантину дотримуватись обмежувальних заходів та уважно ставитись до свого здоров’я.

Прес-служба суду

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.