У Києві засуджено зловмисника, який викрав двох німців

darnickiy sud

 
Дарницький районний суд Києва оголосив вирок 40-річному уродженцю Житомирської області, який у 2009 році разом зі спільниками брав участь у викраденні двох громадян Німеччини та вимагав кошти за їх звільнення. Про це повідомив державний обвинувач у справі Олексій Ніколайчук, передають «Конфлікти і закони».


За його словами, викрадення 54-річного німця та його 48-річної подруги, яка займалась бізнесом у сфері продажу моторних мастил, спланували та здійснили шестеро зловмисників.

«Члени злочинної групи запросили іноземців на зустріч до офісу на вул. Симферопольській та обманним шляхом змусили потерпілих сісти в автомобіль і відвезли їх до смт. Буча Київської області, де майже добу утримували на території складських приміщень. Погрожуючи вбивством, викрадачі вимагали 10 тисяч євро за їх звільнення», - розповів прокурор.

Потерпілі віддали їм викуп, після чого злочинці відпустили німців, висадивши їх на узбіччі дороги під Києвом.

«П’ятьох учасників викрадення затримали по гарячих слідах. Голосіївським районним судом столиці їх було засуджено до 4 років позбавлення волі. Останній же учасник злочину (40-річний уродженець Житомирської області) тривалий час знаходився у розшуку», - зазначив О. Ніколайчук.

Чоловіка затримали у 2013 році на території Чернігівської області. Вироком Дарницького районного суду його визнано винним за ч. 2 ст.189 КК України (вимагання) та засуджено до 3,6 років позбавлення волі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.