​В ОАСК оскаржують звільнення очільника Комунальної служби перевезень КМДА

Окружним адміністративним судом міста Києва зареєстровано позов Сергія Савтира до Київського міського голови Віталія Кличка, Київської міської державної адміністрації та Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Позивач просить суд поновити його на посаді начальника Комунальної служби перевезень Київської міської державної адміністрації та виплатити йому заробітну плату за час вимушеного прогулу, повідомляє прес-служба суду.


Серед інших вимог позову - скасувати розпорядження Київського міського голови Віталія Кличка, якими було звільнено Сергія Савтира, та розпорядження, яким виконання обов’язків начальника Комунальної служби перевезень було покладено на Володимира Прудова.

Також позивач просить суд вжити заходи забезпечення позову, а саме – зупинити дію вказаних розпоряджень. Відповідна його заява надійшла до суду разом із позовом.

Наразі суд вирішує питання наявності правових підстав вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження в адміністративній справі.

Фото oask.gov.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.