ГПУ проводить розслідування одержання хабара працівниками органів прокуратури Київської області

gpu lutsenko zayava

 
Управлінням з розслідування злочинів, вчинених працівниками органів, які ведуть боротьбу зі злочинністю Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України, проводиться досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди працівниками органів прокуратури Київської області за зняття арешту з рахунку суб’єкта підприємницької діяльності.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

Досудовим розслідуванням установлено, що ряд працівників прокуратури Києво-Святошинського району Київської області за попередньою змовою з іншими невстановленими на даний час службовими особами прокуратури вимагали неправомірну вигоду від представника суб’єкта господарювання за зняття арешту з банківського рахунку, накладеного в іншому кримінальному провадженні.

За результатами слідчих дій, проведених у підрозділах прокуратури Київської області та за місцем проживання зазначених осіб, вилучено кошти, які є предметом неправомірної вигоди, а також 14 засобів зв’язку та комп’ютерну техніку.

У порядку ст. 208 КПК України затримано двох працівників прокуратури, яким 30 серпня 2016 року повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії, спрямовані на викриття та притягнення до кримінальної відповідальності усіх осіб, причетних до вчинення корупційного злочину.

Нагадаємо, 29 серпня 2016 року за підозрою у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі понад 375 тис грн затримано працівника прокуратури Києво-Святошинського району Київської області.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.