Тимошенко: Свідки сторони обвинувачення підготовлені «Росукренерго»

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що свідки, яких запросила до суду сторона державного обвинувачення, є людьми, які обслуговують інтереси чинної влади.

"Я хочу зробити заяву, що ті люди, які приходять від НАК "Нафтогазу" давати зараз свідчення, підготовлені злочинним угрупованням "Росукренерго", яке зараз очолює пан Фірташ, який повністю започаткував корупцію у системі забезпечення країни газом, і людина, яка зараз давала свідчення, працює в цій системі і обслуговує сьогодні злочинців, які представляють "Росукренерго". Одним з керівників і, власне, засновників "Росукренерго" і міністр палива та енергетики пан Бойко, який є бізнес-партнером пана Фірташа, і саме вони разом з прокуратурою, яка повністю покриває сьогодні цю злочинну систему, в цьому суді влаштовують фарс", - сказала Юлія Тимошенко у судовому засіданні.

Лідер партії "Батьківщина" переконана, що підготовка свідків до судового засідання здійснювалася тими ж засобами, що і сфальшована кримінальна справа. "Я хочу зазначити, що всі ці свідки так само злочинно підготовлені, як і вся кримінальна справа", - наголосила вона.

При цьому суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв, головуючий у справі Юлії Тимошенко, брутально примушує екс-прем'єра поставити запитання до свідка, ігноруючи озвучену заяву Юлії Тимошенко про відвід головуючому.

Як відомо, сьогодні головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв частково задовольнив клопотання екс-прем'єра про відмову від захисників. При цьому головуючий не уточнив, у якій частині задоволено клопотання, а у якій – ні, і не зазначив, чи надає суд час Юлії Тимошенко для пошуку нових адвокатів, як це передбачено Кримінально-процесуальним кодексом.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.