Вищий спеціалізований суд перешкоджає розгляду справи Тимошенко в Європейському суді

vischiy spets sud

 
Вищий спеціалізований суд створює перешкоди для розгляду справи Юлії Тимошенко у Європейському суді.


Про це сьогодні на брифінгу перед розглядом касаційної скарги заявив захисник екс-прем’єр-міністра Сергій Власенко.

«Ми розуміємо, що рішення в цьому суді не буде незалежним. Ми розуміємо, що суд уже знає, яке рішення він прийме. Я думаю, що буде кілька варіантів, за якими буде проходити розгляд касації у суді», - сказав він.

Зокрема, Сергій Власенко не виключає, що сьогодні Вищий спецсуд знову перенесе розгляд касації на інший день.

«Я думаю, сьогодні буде спроба перенести засідання ще раз. Це робиться з єдиною метою – щоб створити додаткові перешкоди для Юлії Володимирівни у нашому шляху до рішення Європейського суду», - підкреслив захисник.

Також, на думку Власенка, суд може вдатися до так званого варіанту юридичного футболу, коли рішення апеляційного суду буде скасоване, але Юлія Тимошенко все одно залишиться засудженою. Крім того, Власенко не виключає, що суд узагалі залишить в силі попередній вирок у «газовій справі».

Відповідаючи на питання журналістів чи сприятиме розгляду справи присутність на судовому засіданні міжнародних спостерігачів, Власенко сказав, що єдина людина, від якої щось залежить в українських судах – це Віктор Янукович, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.