Тюремники готуються силою доправити Тимошенко в суд?

vlas ekpertiza

 
В матеріалах кримінальної справи стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко поки немає документів щодо проведення судмедекспертизи стану її здоров'я. Про це повідомив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.


Він зазначив, що не володіє інформацією, чи була проведена судмедекспертиза, повідомляє tyzhden.ua. «Станом на сьогоднішній день на 9:00 в матеріалах справи нічого немає», - зазначив Власенко.

У той же час захисник сказав, що сьогодні у районі Центральної клінічної лікарні «Укрзалізниці» в Харкові, де Тимошенко проходить курс лікування, чергує велика кількість працівників міліції.

«Сьогодні поблизу лікарні збільшено кількість працівників міліції, стоять два пости ДАІ, які блокують всі автомобілі, незрозуміло на якій підставі. Це може говорити про те, що вони до чогось готуються », - сказав він.

Як відомо, 25 червня суддя Київського районного суду Харкова Костянтин Садовський до 10 липня цього року оголосив перерву в розгляді кримінальної справи стосовно Тимошенко щодо діяльності корпорації «Єдині енергетичні системи України».

Садовський задовольнив клопотання прокурорів про призначення Тимошенко комісійної судово-медичної експертизи, яка повинна встановити стан здоров'я екс-прем'єра, можливість її участі у судових засіданнях, можливість сприймати усну та письмову інформацію та наявність протипоказань для присутності на судових засіданнях.

Суд зобов'язав Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи провести відповідну експертизу стану здоров'я Тимошенко. Садовський у своєму рішенні зазначив, що експертиза має бути проведена з Тимошенко, а якщо це неможливо, - на підставі її медичних документів. Суддя зазначив, що питання про припинення або продовження провадження у справі буде прийнято після отримання результатів експертизи.

Нагадаємо, 28 червня Власенко заявив, що Тимошенко відмовилася від проведення комісійної судово-медичної експертизи.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.