​У США презентували безпілотники-танкери, які дозаправлятимуть у повітрі американські літаки морського базування

Американська компанія Lockheed Martin показала громадськості, як відбуватиметься дозаправка американських літаків морського базування у повітрі за допомогою безпілотників-танкерів. Відповідне відео було оприлюднено на сайті компанії у понеділок, повідомляє «Голос Америки».


«Концепт MQ-25 створений під виконання конкретного завдання змінить майбутнє», - відзначили у компанії.

Презентація стала частиною змагання американських військових компаній із ВМС США, які виступають замовником проекту безпілотника дозаправки для військової авіації морського базування. Іншими учасниками тендеру є Boeing, General Atomics.

Розробником безпілотного повітряного танкера, презентованого Lockheed Martin, є лабораторія Skunk Works, яка є творцем багатьох передових проектів американських збройних сил.

Безпілотник-танкер, як відзначає компанія, дозволить «забезпечити гарантовану можливість дозаправки у повітрі для підтримки наших винищувачів та розширить радіус дії авіаносців США».

Відзначається, що дана система спирається на вже випробувані на практиці технології та елементи вже існуючих літальних апаратів. Попри те, що даний концепт використовує технологію літаюче крило, яка асоціюється із стелс-літаками, як відзначили у компанії, що апарат не є малопомітним для радарів, але може зазнати відповідних модифікацій, якщо цього забажає замовник.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.