Козла-Табачника по Києву водили

У першовересневій "Антитабачній акції" біля Міністерства освіти і науки взяв участь сам "міністр" - козел Табачник. Він був одягнений у піджак, краватку і окуляри, які дуже додавали йому солідності. Але як не намагалися студенти запропонувати міністру каменюку з написом "граніт науки", він уперто хотів лише капусти.

 
Капусти, щоправда, вистачало. Козел, якого вів на повідку "Пахан" у масці Януковича, крокував "пішохідним переходом", зробленим з викладених на асфальті білих смуг-гасел, де були перераховані "досягнення" Табачника за час перебування його на посаді міністра: "Обов"язкова дошкільна освіта з 5 років", "Усунення студентства від впливу на освітній процес", "Упослідження науковців", "Скасування ЗНО державною мовою", "Провалена вступна кампанія-2010","Повернення корупції при вступі до вузів", "Проект закону "Про вищу освіту", "Повернення до 11-річної школи", "Здирництво", "Звільнення "неблагонадійних" ректорів" тощо. На них були розкладені шматочки капусти, і "міністр" залюбки йшов від одного "досягнення" до іншого, підбираючи улюблену "зелень".

 
Такою була "дорога міністра на роботу". Уздовж цього своєрідного шляху ганьби стояли студенти з плакатами: "Хто керує МОНом?", "Нацизм Табачника розколює країну!", "Професіонали не провалюють вступних кампаній!", "Нема грошей - нема студента!", "Знищена Національна Освіта (ЗНО) від Табачника" тощо.

 
Також козлику показали "картину", намальовану однією журналісткою, і він голосом Табачника (у записі) щось розповідав про неї, як зазвичай кажуть про твори мистецтва. Таким чином висміяли некомпетентність міністра, зокрема, у живописі.

 
Потрапити на робоче місце "міністру" завадив новозбудований металевий паркан, яким оточили міністерство. Дійшовши до зачинених воріт, козел Мітя раптом почав облизувати притулений до них плакат "Хто керує МОН?", а потім став рвати його і їсти, не звертаючи уваги на голівку капусти, що лежала поруч!

 
Тим часом активісти вбивали у землю біля воріт МОН кам’яні таблички з написами "Абетка" і т.д., щоб по них тепер училися діти.

Потім почався виступ митців. Особисто мені сподобались вірші Полежаки, хоч вони і матерні. Щоправда, свої вірші про пана міністра він читати відмовився - сказав, занадто інтимні :)

 
Такою веселою і злою (бо дістали людей) була сьогоднішня акція, організована рухом "Відсіч" і рухом "Митці проти цензури". Наостанок всі бажаючі сфотографувалися з "паном міністром".
 
 
Олена БІЛОЗЕРСЬКА, фото і відео автора

Наступна стаття »



Коментарі

  +0 #1 Вадим 3 сент. 2010 г., 12:40:26
А за оскорбление не боятся ответить? И конечно очень интересно там собрались отличники или те которым заплатили?Те которые хотят получить,а не купить высшее образование там не были
  +0 #2 Убивец дятлов 3 сент. 2010 г., 18:30:04
Вадим Ты есть куесосущий пассивный любитедь орального секса,кацапствующая мразь,которая ипется в глаза. На...й отсюда,
  +0 #3 Vasya 10 сент. 2010 г., 22:27:34
Вадик,дитятко неповериш там собралась молодеж которая любит свою родину.А ты иди,пососи еще.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.