У партії «УДАР» заявляють, що президент продовжує курс на розкол країни

udar mova

 
Підписавши Закон «Про засади державної мовної політики», Президент Віктор Янукович проігнорував думку більшості громадян України, для яких мовне питання не належить до першочергових проблем в країні.


Про це йдеться в заяві партії «УДАР», повідомляє прес-служба партії «УДАР».

В партії переконані, що підписанням закону Президент продовжив курс на розкол країни. Адже мовна тема й те, як закон «протягували» у парламенті, збурила суспільство й викликала масові акції протесту в столиці і в регіонах, голодування активістів під Українським домом.

«Усі розмови про те, що у вересні президент нібито внесе поправки до закону, є нічим іншим, як передвиборчою спекуляцією. Замість того, щоб пропонувати конкретні кроки з виправлення ситуації в країні, Партія регіонів знову зачіпає чутливі для громадян теми», – зазначають в партії «УДАР».

В «УДАРі» переконані, що державна мова в Україні повинна бути тільки одна – українська, а мовна політика – відповідати стандартам демократичних країн. «Цього, зокрема, «УДАР» й добиватиметься в парламенті наступного скликання», – йдеться в заяві партії.



Коментарі

  -1 #1 umnik 8 авг. 2012 г., 17:58:57
УКРАИНУ РАСКАЛЫВАЕТ КАТОЛИЧЕСКАЯ ГАЛИЧИНА, ПРИСОЕДИНЕННАЯ К НАМ СТАЛИНЫМ НАСИЛЬНО,
---
ТАКЖЕ. КАК КАТОЛИЧЕСКАЯ ХОРВАТИЯ РАСКАЛЫВАЛА БЫВШУЮ ЮГОСЛАВИЮ...
  -1 #2 umnik 8 авг. 2012 г., 17:59:36
УКРАИНУ РАСКАЛЫВАЕТ КАТОЛИЧЕСКАЯ ГАЛИЧИНА, ПРИСОЕДИНЁННАЯ К НАМ СТАЛИНЫМ НАСИЛЬНО,
---
ТАКЖЕ. КАК КАТОЛИЧЕСКАЯ ХОРВАТИЯ РАСКАЛЫВАЛА БЫВШУЮ ЮГОСЛАВИЮ..
  -1 #3 Влад 8 авг. 2012 г., 18:02:48
То, что пол Украины говорит на русском, Кличко не замечает. Ну и хрен с ним.
  -1 #4 Влад 8 авг. 2012 г., 18:11:01
Хороший боксер но плохой политик,да были протесты но с двух сторон,есть которые поддерживают этот закон,есть которые против,поэтому нужен компромис а не дурацкие заявления Кличко.
  -1 #5 Пересичный 8 авг. 2012 г., 18:17:14
Панове во времена застоя я был на экскурсии в Черниговсском Высшем лётном училище, то туда не брали боксёров. Всех брали , кроме боксёров,,,? Управлять самолётом нежелательно. А теперь давайте ВЫБЫРАЙТЕ и нами будут управлять боксёры , которые даже в футболе абсолютный ноль. Да что у нас нет достойных людей, кроме всех этих ДАУНОВ из спорта (Клички Шевы и т.д) из политики ( Тимошенко, чета Лученков, КроликЯцик,Кармазины , Донии и т.д.) из искусства ( Повалий, Бенюк ит.д.) . Электорат ПРОСНИСЬ
  +0 #6 Shkapa 8 авг. 2012 г., 18:42:22
И вы думаете, что это поможет Януковичу? Или вы думаете, что после смены власти, пусть даже через десять лет (вы ведь не думаете, что Янукович вечен) вас не поступят так же как сейчас поступил Янукович? На сколько дней вперёд вы заглядываете?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.