Луценко вийшов на волю

svoboda lutsenko1

 
Сьогодні, 7 квітня, екс-міністр МВС Юрій Луценко, вийшов з Менської колонії, де він відбував незаконне покарання. Біля воріт Менської колонії Луценко розповів журналістам, що для нього сьогоднішня подія — це перемога української і світової демократії.


Також він додав, що Україна починає робити правильні кроки з припинення політичних репресій.

Окрім цього, екс-міністр заявив, що у нього немає амбіцій брати участь у виборах президента України в 2015 році і він буде підтримувати кандидата від опозиції на цей пост. Також Луценко наголосив, що підтримуватиме засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Політик також висловив подяку за увагу та підтримку: «Багато не скажеш, думаю, що мої очі скажуть про багато».

Окрім цього, Луценко зазначив, що не збирається «жодного дня витрачати на помсту, я буду працювати на перспективу».

Нагадаємо, Янукович підписав Указ про помилування шести засуджених, у тому числі колишнього Міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та колишнього Міністра охорони навколишнього природного середовища України Георгія Філіпчука.

Відповідні пропозиції Главі держави внесла Комісія при Президентові України з питань помилування.

З проханням про помилування Юрія Луценка до Президента України звернулася Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська.

Також з приводу помилування колишнього Міністра внутрішніх справ до Глави держави звернулася Спостережна місія Європейського парламенту у складі Пета Кокса та Олександра Кваснєвського.

Це звернення Спостережної місії Європейського парламенту до Президента підтримала дружина Юрія Луценка - Ірина Луценко.

«Щиро вдячна президенту Коксу і президента Кваснєвського, і підтримую їх у гуманітарній місії щодо мого чоловіка», - зазначила вона.

За матеріалами українських інтернет  ЗМІ


svoboda lutsenko2

svoboda lutsenko4



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.