Названо найкращих міністрів чинного уряду за версією українців

kabmin budget

 
Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД під час телефонного опитування поцікавився думкою українців щодо того, хто з міністрів поки ще діючого складу уряду найкраще проявив себе на своїй посаді. Загалом було опитано 1500 респондентів у 20 областях України та місті Києві з 29 жовтня по 7 листопада 2014 року.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі ОПАД.

Найвищий рівень підтримки має Арсеній ЯЦЕНЮК (57% опитаних називають його діяльність позитивною та скоріш позитивною), його ж назвали найкращим в Кабміні порівняно з іншими – 23,5 %;

Далі ідуть Міністр закордонних справ Павло КЛІМКІН– 17,3 %;

Міністр освіти і науки Сергій КВІТ – 16 %;

Віце-прем’єр Володимир ГРОЙСМАН – 16 %;

Міністр юстиції Павло ПЕТРЕНКО – 7%;

Віце-прем’єр Олександр СИЧ – 6,3%.

Аутсайдерами рейтингу стали Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова та Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов – їх кращими назвали близька 0,2% респондентів.

Також погано оцінили українці й діяльність Міністра МВС Арсена Авакова та Міністра фінансів Олександра Шлапака – в загальному рейтингу вони набрали трохи більше 1%, їх діяльність негативною або скоріш негативною називають 65% та 78% відповідно.

«Яценюка називали кращим через те, що його персона є найбільш відомою в складі поки що чинного Кабміну», - повідомив Голова правління центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД Михайло Колібабчук.

«Ми не включили в рейтинг Міністра оборони Полторака та екс-міністра економіки Шеремету – один вже не в кабміні, іншого призначили зовсім недавно. А загалом, представникам силового блоку найменше довіряють українці».

За словами директора Центру Сергія Пархоменка, ряд міністрів з чинного складу Кабміну ми побачимо й у наступному уряді, також, напевне, там будуть Ольга Богомолець (МОЗ), Віктор Пинзеник (Мінфін), Юрій Луценко (МВС або силовий віце-прем’єр), Віталій Ковальчук (віце-прем’єр), можливо, Олександр Турчинов, якщо на спікера піде Гройсман. Мінкульт, напевне, віддадуть Оксані Білозір – як компенсацію за те, що вона не пройшла по списку Блоку Петра Порошенка.

«Втім, неодмінно слід очікувати сюрпризів. Яких – це знають лише дуже наближені до Яценюка і Порошенка люди», - резюмував політолог.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.