Порошенку не давали повноважень торгувати суверенітетом і територіальною цілісністю України

putin poroh

 
Президент України Петро Порошенко не повинен розглядати українські землі як вигідний об’єкт торгової операції і плутати те, що належить українському народу зі своїми фабриками «Рошен», одна з яких успішно функціонує на території держави-агресора.


Чергові обіцянки президента України надати Донбасу спеціальний автономний статус з особливим режимом відносин з Росією та ЄС, запровадженням офіційної російської мови фактично свідчать про намір здати частину української території, перетворивши її на квазідержавне утворення.

Петро Порошенко має право самостійно вирішувати майбутнє своєї бізнес-імперії «Рошен», заводу в російському Ліпєцку. Але ніхто не давав йому повноваження торгувати суверенітетом і перетворювати Донбас в Придністров’я. Очевидно, Петро Порошенко забуває про те, що у нас парламентсько-президентська республіка і бере на себе занадто багато, думаючи, що може самочинно розпоряджатися майбутнім статусом українських земель. Також непереконливими і спекулятивними виглядають спроби Петра Порошенка виправдати відсутність реальних реформ військовими діями на Сході. Хіба не Петро Порошенко обіцяв усім українцям завершення АТО за кілька годин?

Судячи з численних міжнародних заяв Петра Порошенка, президента більше турбує «збереження обличчя Росією», ніж національні інтереси України і захист та відновлення її територіальної цілісності.

Заяви Порошенка про те, що він готовий шукати варіант вирішення ситуації на Сході, за якого «Росія зможе зберегти обличчя», є блюзнірством над пам’яттю тисяч українців, які полягли в протистоянні з агресором. Україну взагалі не має обходити питання збереження обличчя агресором, який винен у смертях наших громадян! Росія має бути жорстко покарана. І те, що Порошенко не хоче проблем для неї, є його особистою думкою. Перемога України і повернення українських територій неможливі без проблем в Росії, під тягарем яких імперія буде тріщати по швах і розвалюватися. Розпад і дезінтеграція Росії є стратегічним інтересом України і запорукою того, що загроза зі Сходу буде назавжди усунута. Якщо цього не здатний усвідомити президент України, то краще йому залишити посаду і займатися своїм шоколадним бізнесом, розширювати виробництво свого заводу в Росії, якого, до речі, він так і не позбувся, попри усі обіцянки.

Анатолій Вітів, голова Волинської «Свободи»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.