Штаб АТО побоюється захоплення бойовиками аеропорту Донецька під прикриттям місії ОБСЄ

kiborgi aeroport

 
Штаб антитерористичної операції побоюється захоплення бойовиками аеропорту Донецька під прикриттям місії ОБСЄ. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.


«Як стало відомо з достовірних джерел, Захарченко (лідер ДНР, - ред.) поставив завдання своїм бандитам сьогодні взяти донецький аеропорт. Йому про перебіг подій доповідають щогодини. В аеропорт підтягують підрозділ «Абхаза». Терористи планують влаштувати великий інформаційний вибух. Будуть іти з боку диспетчерської вежі. Для них не є новим прикриватися жінками і дітьми, але на цей раз вони хочуть прикриватися місією ОБСЄ, знаючи, що наші, на відміну від бойовиків, вогонь по мирних жителях і міжнародних організаціях ніколи не ведуть», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко заявив про те, що планує виїхати в донецький аеропорт разом з представниками ОБСЄ. За його словами, ДНР вже вивісила там свій прапор і контролює 95% території аеропорту. У штабі АТО цю інформацію спростували.

За інформацією прес-центру АТО на сторінці Facebook станом на 14:00 15.01.2015, «Незаконні збройні формування продовжують вести вогонь по Донецькому аеропорту, застосовуючи стрілецьку зброю, гранатомети, танки та реактивну артилерію та намагаються взяти його. Наші «кіборги» тримаються мужньо, відбивають атаки бандформувань та покидати донецьке летовище, що стало новітнім символом української мужності, не збираються. Противник несе суттєві втрати.

Крім того, бойовики також ведуть вогонь із «Градів» по населених пунктах у районі аеропорту. З реактивних систем залпового вогню було обстріляно Піски та Авдіївку. Близько 10 годин ранку, по Опитному, з монастиря працював ворожий снайпер.

На інших напрямках найбільш гаряче було поблизу Кримського на Луганщині, де о 13.00 терористи вели вогонь з «Градів».

Загалом, з 6.00 до 14.00 незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції сил АТО».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.