РНБО ухвалила обов'язкове застосування усіх міжнародних санкцій проти Росії Україною

rnbo sanktsii

 
Відтепер Україна запровадить усі ухвалені санкції міжнародної спільноти проти Росії та посилюватиме їх разом з партнерами. На засіданні РНБО ухвалили рішення про обов'язкове запровадження всіх існуючих санкцій проти Росії на території України. Про це повідомили у прес-службі РНБО, передають «Конфлікти і закони».


«Задля посилення тиску на Росію РНБО ухвалила рішення щодо обов'язкового застосування на території України санкцій, запроваджених країнами ЄС, Швейцарською конфедерацією, США та країнами Великої Сімки стосовно Російської Федерації та внесла пропозиції щодо їх посилення», – йдеться у тексті.

Також РНБО доручила Уряду почати процедуру звернення до Гаазького трибуналу щодо злочинів проти людяності, скоєних терористами проти українських громадян у 2014-2015 роках, а також щодо визнання ДНР та ЛНР терористичними організаціями.

Крім того, Рада національної безпеки і оборони України ініціювала пакет законодавчих змін щодо посилення обороноздатності держави, зокрема, внесення змін до Закону «Про очищення влади» у частині дозволу досвідченим офіцерам та генералам продовжувати військову службу.

Під час засідання Президент України доручив Уряду надати комплексну допомогу усім постраждалим внаслідок останніх терактів.



Коментарі

  +0 #1 олег 25 янв. 2015 г., 20:04:21
Мир возможен только в одном случае если количество убитых российских солдат достигнет 30 - 40 тысяч и украинская армия станет хорошо обученной и вооружённой. Как пример первая чеченская война, где Россия перестала воевать из за огромных потерь личного состава... Только активными действиями, внезапными нападениями разведывательными диверсионными группами на колонны российской бронетехники и солдат на марше, минированием дорог и подрывом российских колон, также внезапными обстрелами и нападениями можно победить и уменьшить количество погибших защитников родины...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.