Парасюк: Чому заяв Меркель чи Олланда ми чекаємо з острахом, так як і їх візитів?

viziti

 
«Від початку війни на Сході слідкую за позицією канцлера Німеччини Ангели Меркель і, чесно кажучи, шокований, як у людей можуть бути настільки подвійні стандарти. З однієї сторони: Європа ниє про цінності і мир, а з іншої - закриває очі на сотні жертв в Україні від руки путіна і його виблюдків.


З останнього почутого від Ангели Меркель - федералізація України. Якби Україна хотіла бути федеративною, у нас не було б війни і стільки вбитих. Ми вже давно утворили б на Донбасі федеративний округ і росія не лізла б сюди з війною і не створювала «бананові республіки» руками своїх агентів.

Україна завжди була, є і буде унітарною державою. Це записано у нашій Конституції і цього хоче український народ.

В мене виникає враження, що пані Меркель більше грає на руку путіну і відстоює його інтереси, ніж інтереси України, які вона взялась захищати. путін мріє, щоб на Сході була ще одна Абхазія чи Придністров'я, щоб ми завжди мали в країні конфлікт та дестабілізацію.

Через Донбас путін впливатиме на всю Україну, адже при прийнятті будь-якого державного рішення ми завжди муситимемо враховувати «голос Данбасса». А враховуючи, що він завжди буде проросійським та пропутінським, Україна не зможе розвиватись як нормальна європейська держава.

Турбує ще одне. Чому заяв Меркель чи Олланда ми чекаємо з острахом, так як і їх візитів? А тому, що наш Президент відразу оголошує чергове перемир'я і починає втілювати в життя свій мирний план, який виливається нам в сотні нових жертв та втрачені позиції.

Сильний Президент, який поставив собі за ціль перемогти у цій війні, не слухав би нікого, а діяв в інтересах своєї держави. Але він цього не зробить. Занадто сильно переживає за свій бізнес в Росії», - пише на своїй сторінці в Фейсбук депутат ВР України Володимир Парасюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.