Боротьба проти корупції - обман від олігархії

oligrhi koruptsiya

 
Відповідь читачам: я не журналіст, а історик та філософ - у мене зовсім інший кут зору, ніж у журналістів чи ангажованих політиків.


1. Отже: зараз ЗОВСІМ НЕВАЖЛИВО - буде відставлений уряд Яценюка чи ні, вийде «Батьківщина» чи «Самопоміч» з коаліції чи ні, хто саме буде обраний прем'єром, Гройсман чи сам Порошенко.

2. Адже влада олігархії - це головне, що існує в Україні, корупція - лише спосіб існування олігархії, не більше. «Боротьба з корупцією» - самообман, не більше, якщо існують матеріальні носії влади олігархії.

3. Зараз олігархії ДУЖЕ важливо на чолі уряду той, кому б вірила українська спільнота, в ідеалі - Саакашвілі. Його потім можна відкинути як спрацьований людський матеріал, «який не впорався».

4. ЮВТ правильно робить, що не здіймає кампанію ні проти Шокіна, ні проти знаходження в коаліції. Бо одразу виникає питання: «А що потім?»

Без відповіді на це питання будь-які рухи будуть лише символічною виставою, яка вже усіх втомила - не лише активну меншість.

5. Зараз важливо інше: якщо із зовнішніх причин Росія припинить бойові дії на Сході України - це буде не перемогою українців проти олігархічної влади - а саме поразкою. Як свого часу перемога над кримським ханством та Туреччиною була одночасно поразкою запорозьких козаків у ХVIII столітті.

6. Пам'ятаємо: влада вже зараз бійців з фронту не винагороджує, а садить та вбиває - як потенційну загрозу олігархічній владі. Головні події відбуваються НЕ в парламенті, і навіть НЕ на зовнішньому фронті - а саме на фронті ВНУТРІШНЬОМУ.

7. Влада невпинно озброює та екіпірує внутрішні каральні сили проти потенційних революціонерів - і при можливому припиненні війни - одразу кине їх на внутрішній фронт

а) проти громадянського суспільства, позбавляючи права на власність

б) починаючи жорстке роззброєння бійців та самооборони

в) позбавляючи громадян елементарних громадянських прав - на суд, власність, передачу спадщини, ЖКГ - і таке інше.

8. В усьому світі приватна власність без збройного самозахисту не існує!

9. Оскільки матриця режиму знаходиться в Кремлі, путінській Росії - Порошенко буде до останнього підтримувати Путіна та його режим чи його наступника. А з колишніх сепаратистів та «беркутівців» вийдуть непогані преторіанці диктатора.

10. Але це влада так хоче: економічна матриця олігархії поступово тане - отже і поразка олігархії неминуча - як російського дворянства ХIХ - ХХ століть. Коли зміняться напрямки історичного вітру - олігархія незчується як опиниться на межі фінансового та фізичного знищення. Парадокси історії особливо полюбляють нищити розумово, культурно недалеких людей...

Станислав Овчаренко, svetiteni.com.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.