Сили АТО поблизу Зайцевого захопили та вилучили велику кількість озброєння терористів

zaytsevo1

 

Майже добу тривав бій поблизу с. Зайцеве що на Донеччині. Вже місяць ця гаряча «нульова» ділянка фронту, яку боронить окрема мотопіхотна бригада, щоденно попадає у зведення штабу АТО.


Один з підпорядкованих бригаді батальйон прийняв штурмове зіткнення, яке розпочалося у вечері і тривало практично до самого ранку. Під прикриттям кулеметів, гранатометів ворожа піхота пішла у наступ. Відважним і сміливим українським військовослужбовцям вдалося посунути далі сепаратистів з висоти, з якої вони наступали.

На місці кинутих позицій російських найманців, звідки вони починали атакувати українські позиції, було захоплено ворожі трофеї: це протитанкові керовані ракети, призначені для ураження танків та броньованої техніки, їх менший аналог «Шмелі», вогнемети виробництва 2000 року. Є докази того, що все це виготовлено у Росії, оскільки мають відповідне маркування й перебувають на озброєнні армії РФ.

Ситуація в черговий раз доводить, що збройна агресія Росії на Донбасі продовжується. Вона її ініціює, фінансує, озброює і нею керує.

zaytsevo

Командир батальйону висловив сподівання, що бійці, які захопили російські трофеї, будуть представленні до нагород, повідомляє на сторінці Фейсбук прес-центр штабу АТО.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.