Геращенко?.. Озброєний і дуже небезпечний?!?

gerasch4

 
Раніше до нардепа Антона Геращенка відносився поблажливо. Ну, такий собі д##ік з синдромом запізнілого дитинства. Дитинства, обділеного повагою друзів і позбавленого вдосталь побавитись у «війнушки». Звідтіля й така пристрасть похизуватись перед фотокамерою зі зброєю в руках. Однак тепер Антон Геращенко через свою д##ість, комплекс меншовартості і невігластво на пості нардепа ВР та радника МВС стає небезпечним для українського суспільства. Сьогодні він є втіленням отієї дитини, яка бавиться з сірниками.

gerasch1

gerasch2

gerasch3

Так-так, я про анонсований і представлений Антоном Геращенком на обговорення так званого «Списку журналістів, які співпрацюють з терористами ДНР і ЛНР», який розмістили на своєму сайті ІТ-шники «Миротворець». Без сумнівів, кібер-фахівці «Миротворця», яких нардеп Геращенко обзиває зневажливим словом «хакери», роблять колосально корисну і велику роботу. А тут помилились - мазнули одним «міром» кілька тисяч людей і назвали їх «журналістами, які співробітничають з терористами ДНР і ЛНР».

Я розумію, що кібери «Миротворця» не дуже розбираються в тонкощах роботи та завдань військових журналістів і проросійських агітаторів-пропагандистів, які прикриваються посвідченнями журналістів та лейбованими телекамерами і мікрофонами. Тому й звалили в одну купу всіх: і чесних журналістів, і кремлівських пропагандистів. І замість того, щоб спокійно й тихцем розібратись у ситуації, прибрати й роздивитись отой «список ганьби» колегіально з українськими журналістами - (не зрозуміло чому) кібери «Миротворця» стали в позу. І тут, як чорт із табакерки, вилазить Антон Геращенко та й давай поливати усіх журналістів брудом, йому на підмогу поспішив і міністр МВС Арсен Аваков (біда із вбивством Сашка Білого його ще нічому не навчила): усі, хто акредитовувся у невизнаних терористів ДНР і ЛНР, є їхніми посібниками. А вчора у програмі «Шустер Live» Антон Геращенко ще більше підкинув хмизу в вогонь.

Панове, а як ви уявляєте проникнення журналістів на територію ДНР і ЛНР та роботу в тилу ворога, якщо українська влада ці території не контролює, а правила там встановлюють озброєні ватажки цих самопроголошених республік? Ніяк не уявляєте, бо не маєте досвіду такої роботи. Скажу більше: ні для кого не секрет, що в тилу ворога під прикриттям «журналіста» спокон віків працювали розвідники. І в нашому випадку не виключення, що на прохання Служби зовнішньої розвідки України (СЗРУ) - «Ліс», Головного управління розвідки міноборони - ГУР МО - «Острів» на території ДНР і ЛНР деякі наші журналісти виконували їх певні доручення. Ех... багато ви наробили шкоди в погоні за дешевою славою.

Більше того, з ватажками ДНР та ЛНР офіційні представники України, ОБСЄ ведуть перемовини в рамках «Мінських домовленостей». То ж чи дипломата і політика Романа Безсмертного та нардепа Ірину Геращенко, представників ОБСЄ також слід віднести до категорії посібників, колаборантів терористів ДНР та ЛНР?

І на завершення. Панове Антоне Геращенко, Арсене Авакове, Зоряне Шкіряк, Миколо Княжицький... та інші репортерофоби, чи відомо вам, що не лише закордонні журналісти, а навіть представники міжнародної організації ОБСЄ, які працюють на територіях ДНР та ЛНР, одержують дозвіл-акредитацію на працю там персонально від ватажка ДНР Олександра Захарченка і ватажка ЛНР Ігоря Плотницького. То давайте списки і контактні дані усіх працівників ОБСЄ, які працюють там, і оголошуйте їм бойкот та називайте і їх терористами, чи співучасниками в терористичній діяльності!

Тому воістину – краще, аби ви жували й мовчали, аніж говорили й писали.

Ростислав Демчук, Агентство Євро-Атлантичного Співробітництва - АЕАС, Брюссель



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.