Керівництво АТО назвало звільнення Донбасу «захопленням ворожих територій»

besarab

 
Заступник керівника штабу АТО генерал-лейтенант Сергій Бессараб назвав звільнення окупованих територій Донбасу - «захопленням ворожих територій». Про це у себе на сторінці Фейсбук повідомив український військовий Андрій Римарук, пише інформаційний ресурс «Листок».


Так, Римарук заявив, що останні укази глави АТО генерала Бесараба грають на руку ворогові і можуть спричинити загибель українських військових.

Серед іншого, українським силовикам заборонили відкривати вогонь по противнику, проводити розвідку, а також категорично заборонено просуватися вперед і «захоплювати ворожу територію».

«Освобождение у нас теперь называется захватом. Ладно, можно списать на очепятку в сепарском стиле с тонким намеком. Представляю себе картинку, если отксерить этот приказ и дать прочитать всем на передке», - написав Римарук.


besarab1



Коментарі

  +0 #1 Татьяна 16 мая 2016 г., 17:38:35
Нужно применить радикальный способ - удар ногой в берце в ухо генерал-лейтенанту Бессарабу и расстрелять этого генерал-лейтенанта за государственную измену.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.