10 вересня - позачергова Конференція адвокатів Київської області

konferentsiya advokativ

 
ДО УВАГИ АДВОКАТІВ


Відповідно до рішення Ради адвокатів Київської області про скликання позачергової Конференції адвокатів Київської області №35 від 03 червня 2016 року, Рада адвокатів Київської області повідомляє про те, що позачергова Конференція адвокатів Київської області відбудеться 10 вересня 2016 року.

Делегати на Конференцію будуть обиратися 9 вересня 2016 року за наступними адресами:

Для адвокатів:

Баришівського району, Броварського району, м. Бровари, м. Славутич, Бориспільського району, Згурівського району, Яготинського району, м. Березань, м. Бориспіль, м. Переяслав-Хмельницький Київської області за адресою: м. Бровари, вул. Незалежності, 4, МКЦ «Прометей».

Білоцерківського району, Богуславського району, Володарського району, Рокитнянського району, Сквирського району, Ставищенського району, Таращанського району, Тетіївського району, м. Біла Церква, Фастівського району, м. Фастів Київської області за адресою: м. Біла Церква, вул. С. Наливайка, 13, Київська обласна Торгово-промислова палата (4-й поверх).

Бородянського району, Вишгородського району, Іванківського району, Києво-Святошинського району, Макарівського району, м. Буча, м. Ірпінь Київської області за адресою: м. Ірпінь, вул. Університетська,31 приміщення конференц-комплексу університету ДФС України.

Кагарлицького району, Миронівського району, Обухівського району, м. Обухів, м. Ржищів Київської області за адресою: м. Обухів, вул. Київська, 117, Обухівський районний центр культури і дозвілля.

Васильківського району, м. Васильків Київської області за адресою: м. Васильків, вул.Володимирська, 1-а, Дитяча школа мистецтв, малий зал.

Оболонського району міста Києва, Подільського району міста Києва, Дарницького району міста Києва, Деснянського району міста Києва, Шевченківського району міста Києва, Дніпровського району міста Києва, Голосіївського району міста Києва, Печерського району міста Києва, Святошинського району міста Києва, Солом’янського району міста Києва за адресою: Київ, вул. Хрещатик 2, Український дім, Міжнародний конгрес-центр (3-й поверх).

Початок реєстрації адвокатів: з 10.00

Закінчення реєстрації адвокатів: 10.50

Початок всіх зборів: 11.00

Для реєстрації необхідно пред’явити свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи документ, що посвідчує особу.

Порядок денний Конференції

Що стосується місця проведення самої Конференції, то відповідно до рішення Ради адвокатів Київської області про скликання позачергової Конференції адвокатів Київської області №35 від 03 червня 2016 року позачергова Конференція адвокатів Київської області відбудеться 10 вересня 2016 року об 11-й годині в готелі «Президент», зал «Європейський», за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна,12.

Початок реєстрації: 10.00

Закінчення реєстрації: 10.50

Початок конференції: 11.00

Порядок денний позачергової Конференції адвокатів Київської області

1. Розгляд та затвердження звіту робочої групи за результатами перевірки обставин невикористання КДКА Київської області можливості приватизації (викупу) займаного нею приміщення, обґрунтованості укладення договору оренди приміщення, в якому розміщується КДКА Київської області, розміру орендної плати та розміру оплати за охорону приміщення, яке орендує КДКА Київської області.

2. Дострокове відкликання Ковбасінської Галини Василівни з посади Голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області. Обрання Голови Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області.

3. Дострокове відкликання Кіккаса Віктора Едгардовича та Беляневича Вадима Едуардовича з посад членів кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області. Обрання членів кваліфікаційної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Київської області замість тих членів, що достроково відкликані з посад.

4. Затвердження кошторису КДКА Київської області на період з 01.01.2016 р. по 31.12.2016 р., в частині статей витрат на оренду та охорону приміщення, в якому знаходиться КДКА Київської області.

Для реєстрації необхідно пред′явити свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю, а також посвідчення адвоката чи документ, що посвідчує особу.

Рада адвокатів Київської області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.