Голова Української асоціації банків відповів на погрози очільниці НБУ

У своєму посту від 3 жовтня цього року я писав про своє відрядження до США, де були з 27 вересня по 1жовтня. І про його мету писав – п. Гонтарєва. Тепер наша робота дійшла і до НБУ. Ось витримки з дивної реакції пані Гонтарєвої:


«Кричущий випадок беззаконня та свавілля, пов'язаний із розповсюдженням фейкової інформації у Вашингтоні, не повинен залишитися безкарним. Тому НБУ, керуючись статтями Кримінального процесуального кодексу України та Закону України «Про Національний банк України» просить негайно порушити кримінальні провадження та розпочати досудове розслідування щодо вищенаведеної злісної інсинуації»… «Йдеться про тенденційну підбірку неправдивої інформації під назвою «Загроза економічній безпеці України», яка розповсюджувалася українським бізнесменом Сергієм Тарутою перед початком зустрічі країн-членів Міжнародного валютного фонду та Світового банку у Вашингтоні (США), що проводилась з 06 по 10 жовтня 2016 року. У збірці зазначено, що над її підготовкою працювала Асоціація українських банків, яку очолює Олександр Сугоняко. Наразі Асоціація не представляє інтересів банківської спільноти, адже вже давно втратила і авторитет, і більшу частину членів. На офіційному сайті асоціації вказано, що остання робоча зустріч її членів відбулася у 2014 році».

У відповідь на критику з боку народних депутатів та банкірів вона загрожує їм кримінальними справами. Розцінюю це як спробу змусити замовкнути тих, хто піклується долею України і правдиво показує згубні результати її діяльності на чолі Нацбанку.

Отримавши посаду керівника регулятора, п. Гонтарєва, замість створення сприятливих умов для розвитку банківського ринку та відновлення національної економіки, обвалила довіру до національної валюти та банківської системи в українських громадян, підприємців та закордонних інвесторів. Нацбанк під її керівництвом за два роки зруйнував структуру НБУ, як національну інституцію, ліквідував більше 80 українських банків країни і подовжує надалі руйнувати банківську систему. Продовжуючи справу «попєрєдніков», вона посадила на голодний грошовий пайок економіку, стимулюючи рост безробіття, пограбувала суспільство через обвал курсу і втрату людьми коштів у знищених нею банках…

Очевидно, так далі не може бути. Це розуміють чесні бізнесмени і банкіри. Суспільство це ще краще розуміє. Нас об’єднує спільна мета: мати в Україні Голову НБУ, що користується довірою суспільства, бізнесу і українських банків. Який працює на відновлення зв’язків української економіки і української банківської системи. Тому ініціатива народного депутата Сергія Тарути щодо створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради стосовно діяльності пані Гонтарєвої заслуговує підтримки всього суспільства. Певен, що Парламент невдовзі розпочне офіційне розслідування лиходіянь очільниці НБУ.

Олександр Сугоняко, facebook.com

Валерія Гонтарєва. Фото finance.bigmir.net



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.