На Майдані в Києві попрощалися із загиблими захисниками Авдіївки

«Що відбувається в нашій країні??? Сьогодні 1000 людей стало на Майдані на коліно перед трунами загиблих під Авдіївкою, віддаючи ШАНУ ще не закопаним у землю ГЕРОЯМ. А коли вони, ще живі, боронили Україну, гидота, що зветься Кабінет Міністрів, 11 січня ухвалювала розпорядження № 8, якім здала Україну Путлеру. І ми терпимо цю владу. Горлом кричимо, що ГЕРОЇ не вмирають і цим горлом мовчимо і не реагуємо на колаборантські дії влади. Прочитав у ФБ три-чотири волання, зокрема, і своє на цю зраду, і все, далі основна маса населення забула, а влада продовжує зраджувати тих, хто ціною життя боронить Україну.


У ФБ задають запитання: коли це все закінчиться? Та не закінчиться, бо ми того не хочемо, якщо б хотіли, то цю офшорно-бандитську владу, що колаборує з кремлівським режимом, вже давно поперли. За що гинуть хлопці ? Скалічене обличчя хлопця в третій труні з боку консерваторії в мене досі перед очима», - написав у своїй Сторінці Фейсбук Віктор Шишкін.

Сьогодні на Майдані в Києві попрощалися із загиблими 29 і 30 січня захисниками Авдіївки. Церемонія почалася об 11:00. Попрощатися з героями прийшли кілька тисяч людей. На Майдані відспівали 7 захисників України. 4 загинули 29 січня під час першого штурму, ще 3 загинули 30 січня під час другої атаки міста. Імена загиблих героїв повідомляє gazeta.ua:

Кизило Андрій Олександрович (02.05.1993 р. н.)
Бальченко Володимир Іванович (04.01.1992 р. н.)
Оверченко Дмитро Олександрович (24.01.1989 р. н.)
Крижанский Володимир Олексійович (24.03.1982 р. н.)
Павлюк Ярослав Ярославович (24.10.1980 р. н.)
Бурець Олег Васильович (29.09.1990 р. н.)
Шамрай Віталій Володимирович (26.05.1990 р. н.)

Близько 10:00 на Майдан прибули 3 автобуси почесної варти. Відспівували воїнів священики Української православної церкви Київського патріархату.

Проводжали загиблих із Майдану під пісню «Пливе кача», всі присутні в цей час опустилися на коліна і скандували: «Герої не вмирають!»

Фото gazeta.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.