​Епоха Авакова скоро закінчиться - Ігор Луценко

Про це написав на своїй сторінці Фейсбук нардеп Ігор Луценко, коментуючи публічні погрози фізичною розправою від нардепа Євгена Дейдея і підтримку цих погроз заступником голови Національної поліції України, начальником Нацполіції в Донецькій області В’ячеславом Аброськіним, який є підлеглим міністра МВС України Аресна Авакова:


«Ну, що в мій бік ідуть погрози – почитайте, наприклад, пост шановного колеги Дейдея. Погрози від мусорів – це НЕ нове для мене, і НЕ неочікуване. Мусора, котрих кришує Аваков і його свора, давно незадоволені тим, що я не забув їм зраду – вбивства на Майдані, колабораціонізм з агресором. От тепер їх нарешті спустили з ланцюга.

Аваков показав свою владу – що у його можливостях завести навіть у залу ВР будь-кого – екс-беркутів, кримінальних відморозків у камуфляжі, чи ще когось на свій смак. Я завжди говорив, що слуги Авакова – це сепаратисти і беркутня. Повторив це і зараз.

І почалося.

Чи боюся я? Мені не надто хочеться помирати, але – і сильного страху немає, бо нинішнє моє життя є бонусним. Насправді я мав стати третім номером у Небесній сотні, десь між Вербицьким і Нігояном, тому все життя, що є зараз – це приємний сюрприз.

Із погрозами аваківських улюбленців включно.

Повторюся, я цього очікував, що Аваков рано чи пізно буде застосовувати силу проти своїх опонентів. Бо він застосував її і раніше. А у ворогів Авакова є чудовий шанс підставити його, заподіявши мені лихе - всі подумають на Арсена Борисовича.

Ми пам’ятаємо сяючий шлях Авакова та його ансамблю ментів-перевертнів. Від побиття беркутами добровольців, що їхали захищати харківські демонстрації весною 2014-го, і до стрільби та застосування сили на блокпосту, через який їхав Володимир Парасюк.

Від крисятничання зарплати добровольців у батальйонах і до кришування вугільних схем, закупок позашляховиків Мітсубіші і наплічників, і аж до фаната георгіївської стрічки Шевцова і беркутівців-убивць, котрих захищала команда Авакова.

Ми пам’ятаємо Пожидаєва, начальника донецької міліції , призначеного Аваковим – саме тоді міліція Авакова спільно з сепаратистами патрулювала Донецьк, тоді полювали на проукраїнських громадян. Тоді здали Донбас.

До речі, захист Авакова – не надто ефективний. Беркути, котрі побили журналістів Костянтина Реуцького та Настю Станко на блок-пості під Харьковом і котрих особисто відмазував Антон Геращенко, зараз проходять по звинуваченнях в убивствах на Майдані.

Антон Шевцов, «русскомірець» з Криму, котрого Аваков хотів зробити начальником поліції на Вінничині – де він зараз? Чи не його так люто захищав міністр з поплічниками, аж поки з’явилися неспростовні докази лояльності до агресора?

Тому Юрій Голубан – він, мабуть, ще не розуміє, у який епіцентр він потрапив.

Побоювалися, що робочі підуть в «апалченіе», а тут виявилося, що все «апалченіе» вже в МВС працює. Юрій Голубан на другому плані (на двох фото обведений червоним). І це його Порошенко нагородив орденом? Фото зі сторінки ФБ Leonid Krasnopolskiy

До речі, як доброволець добровольцю (а я воював в Азові та у батальйоні ОУН), я зразу запропонував, щоб Голубан пройшов детектор брехні, і тоді я вибачуся за неправду. Але реакції донині нема.

Я радий, що наша боротьба з кривавою потворою – апаратом репресій та здирництва, в котрий перетворили міліцію за останній десяток років правителі, системою, що вбила Небесну Сотню, що організувала здачу Криму і ОРДІЛО – я радий, що ця боротьба триває. Нам не дають розслабитися, і ми не дамо розслабитися їм.

І я впевнений, що епоха корупціонерів, перевертнів у погонах та сепарів-убивць, епоха Авакова скоро закінчиться» - написав Ігор Луценко.

Від редакції: як відомо, заступник голови Національної поліції України, начальник Нацполіції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook підтримав і розповсюдив запис народного депутата Євгена Дейдея із закликом «виховати бітами» на виході з Верховної Ради іншого нардепа Ігоря Луценка.

Варто нагадати, що, відповідно до ч. 2 ст. 112 КК, погроза вбивством або заподіянням шкоди здоров’ю народного депутата з метою впливу на його діяльність карається позбавленням волі на строк до п’яти років.

Головне фото: slavyansk-police.dn.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.