​Арбузов назвав обвинувачення ГПУ юридично необґрунтованими і політичними

Колишній перший віце-прем’єр Сергій Арбузов назвав юридично необґрунтованими звинувачення Генпрокуратури у незаконній приватизації "Укртелекому" та привласненні держкоштів на суму 220 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Сергія Арбузова, передає «Радіо Свобода».


У прес-службі зазначили, що ані адвокати колишнього першого віце-прем'єра, ані він сам нічого не знають про підозру, яку висунули у ГПУ. Мовляв, відомство не повідомило Арбузова про факт порушення проти нього кримінального провадження, а лише обмежилося коротким повідомленням на своєму сайті. Екс-урядовець переконаний, що у Генпрокуратурі чітко розуміють, що він ні в чому не винен і лише роздувають з повітря історію.

Другою причиною цього інформприводу, на думку Арбузова, є те, що Інтерпол зняв із розшуку чималу кількість посадовців, представників колишньої влади, через відсутність складу злочину. Мовляв, усі обвинувачення носили виключно політичний характер. Тим не менш, екс-чиновник зазначив, що відкритий для співпраці зі слідством.

Як відомо, 5 травня ГПУ опублікувало на своєму сайті підозру про висунення обвинувачення колишньому першому віце-прем’єру Сергію Арбузову «у вчиненні незаконного фінансування упродовж 2012 – 2013 років створення ТМСП за рахунок коштів Державного бюджету України в сумі 220 млн грн за ч. 5 ст. 27 ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України».

Сергій Арбузов. Фото iPress.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.