​У двір Верховної Ради завезли бронетехніку. До чого готуємося? - запитують у мережі Facebook

На подвір'я Верховної Ради рано вранці 3 липня завезли бронетехніку. Про це повідомив директор Центру стратегічних розробок Андрій Ніцой на сторінці в Facebook: «У двір Верховної Ради України щойно заїхала бронетехніка. 07.10 ранку, 3 липня 2017 року. До чого готуємося? Може, похвалитися виставковими зразками досягнень оборонпрому? Чи проштовхнути русифікаторські закони про мову та про освіту? Чи Банкова готує якись «сюрприз»?» - пише Андрій Ніцой.


Тим же питанням переймається на своїй сторінці Facebook і голова Національної Асамблея Громадянського Сектору України Іван Пєтухов: «Банда готує остаточне знищення України, інакше нащо під Раду нагнали військову бронетехніку?!

Можливо, Пеця планує на цьому тижні протягнути продаж Української ЗЕМЛІ.

Використання озброєних спецпризначенців у Бережинці проти мирних громадян та побиття місцевих жителів та представників добробатів та інших учасників боєвих дій...

Раптовий збіг обставин з поданням про зняття недоторканості з деяких депутатів - чи теж залякування їх для зговірливості?!» - пише Іван Пєтухов.

Нагадаємо, 3 липня Регламентний комітет Верховної Ради розглядатиме прокурорські подання на позбавлення недоторканності депутатів Андрія Лозового, Євгенія Дейдея, Борислава Розенблата, Олеся Довгого, Максима Полякова і Михайла Добкіна.

Як повідомляє УНІАН, в апараті Раді розповіли, навіщо під будівлю ВР стягнули бронетехніку. Сьогодні у внутрішньому дворі Верховної Ради України відбуватиметься виставка оборонної техніки, яку демонструє «Укроборонпром».

Про це УНІАН повідомила керівник прес-служби Апарату Верховної Ради України Ірина Кармелюк. Вона нагадала, що минулого року в парламенті також відбувалася така виставка.

Кармелюк пояснила, що оскільки сьогодні о 15.00 в парламенті відбуватиметься урочисте засідання з нагоди відзначення 20-річчя Хартії Україна-НАТО, то для гостей, які є представниками силових структур, буде демонструватися техніка, вироблена українськими підприємствами.

Бронетехніка під ВР. Фото зі сторінки Facebook Андрій Ніцой



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.