​Сергій Каплін опублікував докази шизофренії Іллі Ківи - радника Авакова

Нардеп Сергій Каплін на своїй сторінці Фейсбук опублікував документи, які підтверджують психічну неврівноваженість Іллі Ківи - одного з радників міністра МВС України Арсена Авакова. Ми публікуємо ці документи лише з однією метою - аби українці знали, якими персоналіями оточують себе нинішні керманичі держави.


«ПОДАЛИ ДО СБУ, ГПУ ТА ПРЕЗИДЕНТА ЗАЯВУ З ПРО ПОГРОЗИ ШІСТКИ АВАКОВА - КІВИ, ТА ДОКАЗИ ЙОГО ШИЗОФРЕНІЇ!

Звернувся до Служби безпеки України, інших силових органів, Президента України, аби там відреагували на неодноразові погрози радника Авакова Іллі Ківи втопити у крові керівників осередків Соцпартії, погрози розправи над діючим керівництвом СПУ та СДП, народними депутатами України. Особливо хвилюють його фашистські заяви та постійні висловлювання щодо підготовки Аваковим держзаколоту.

Ще раз, окремо прошу звернути увагу на чисельні заклики до державного перевороту.

Враховуючи висновки медиків про психічний стан аваківського приспішника, закликаю провести всі заходи в якнайкоротший термін, адже шизофренічні стани можуть бути причиною безпідставної агресії, а отже Ківа потенційно небезпечний для оточуючих. Прошу силовиків забезпечити захист адресатів його погроз.

Окрім того, вимагаю за результатами перевірки позбавити його, як людину з гострим розладом особистості по шизофренічному типу та інваліда 2 групи, погон та дозволів на зброю!» - написав Сергій Каплін.

Ілля Ківа (праворуч). Фото INTV.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.