​Порошенко дав розпорядження заарештувати Саакашвілі

Лідер партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Михайло Саакашвілі заявив, що Порошенко дав розпорядження заарештувати його перед мирною акцією 3 грудня на підтримку прийняття закону про імпічмент президента. Саакашвілі закликає людей не боятись, виходити на акцію та боротись за краще майбутнє України, а у разі його арешту – блокувати СБУ, прокуратури та місцеві органи влади.


Про це Михайло Саакашвілі заявив сьогодні під час прес-конференції, повідомляє прес-служба партії «РУХ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі.

Лідер РНС відзначив, що курс, якому президент Порошенко слідує останнім часом, свідчить про знищення опозиції та намагання позбутись Саакашвілі.

«Якщо Порошенко буде слідувати своїм планом, це може бути моя остання прес-конференція. Спочатку вони видворили з України наближених до мене людей з грузинських паспортом, побили мого водія, щоб забрати в нього мої документи, в тому числі кредитні картки, порушили кримінальні справи проти людей, які допомагали мені повернутися в Україну після незаконного позбавлення мене громадянства. Вони підкидають в газети про імпічмент порошок, і звинувачують нас в цьому», — зазначив Саакашвілі.

За словами Саакашвілі, сьогодні йому стало відомо, що Порошенко дав розпорядження його заарештувати.

«Порошенко перейшов межу і дав розпорядження мене заарештувати за спробу начебто державного перевороту і за видумані проти мене справи за час мого перебування в Одесі. Це розпорядження він дав Луценку, і вони мають мене арештувати впродовж 3 днів ще до акції 3 грудня, щоб не дозволити її провести. Вони підняли неіснуючі справи проти мене в часи моєї роботи в Одеській ОДА. Вони затребували зразки мого голосу з метою сфальсифікувати мою розмову чи якісь переговори, вони хочуть залякати людей і до 3 грудня мене посадити», — заявив Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі закликав українців не боятись, виходити на акцію 3 грудня, а у разу його арешту – мирними пікетами блокувати державні адміністрації, СБУ та прокуратури.

«Звертаюсь до людей, які беруть участь у акції 3 грудня. Ми не збираємось робити перевороти, ми хочемо перевороту свідомості, влада не повинна красти, якщо краде – має відповідати за це, і будь-який президент повинен нести відповідальність. Такі закони діють у всьому світі, щоб не було безпорядку. Звертаюсь до людей: у випадку мого арешту не боятись, а мирним пікетом блокувати адміністрації, приміщення СБУ, прокуратури. Ви маєте прийти на марш 3 грудня, це ваш марш, а не марш Саакашвілі, марш за майбутнє України. Це ВАШ шанс», — звернувся до українців Саакашвілі.

«Хочу попередити, що за фальсифікацію і підтасовку фактів проти мене вони нестимуть відповідальність. Кучмізм в Україні закінчився, Україна не росія і методи путіна тут не пройдуть, український народ цього не дозволить. Звинувачувати людей, які борються за майбутнє України, може тільки ворог. І чи з СІЗО, чи з Грузії я буду продовжувати боротись за краще майбутнє України. Я приїхав сюди, бо коли Україна стікає кров’ю, люди голодні, а кучка нахабних бариг тільки наживається, я б не міг бути десь інше», — заявив Саакашвілі.

Фото з відеоролика на YouTube



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.