​Десятки тисяч учасників Маршу за Майбутнє сьогодні вимагали відставки Порошенка

Попри закриття центральних станцій метро у Києві, у парку Шевченка зібрались тисячі людей, які вийшли на Марш за Майбутнє з вимогою відставки президента Порошенка. Про це повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.


Член Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Давід Сакварелідзе підкреслив, що, не дивлячись на інсценування замінювання станцій метро, щоб зупинити людей, які хочуть виступити за майбутнє своєї країни, люди все одно зібрались на Марш.

«Цинізм і технологія, ненависть і страх влади перед власним народом щодня зростають», - заявив Сакварелідзе. Він підкреслив, що Петро Порошенко, закривши метро в столиці, не розуміє, що «остаточно себе замінував цим вчинком».

«Ми сьогодні йому покажемо, що це не Марш Саакашвілі, а марш українців, марш кожного з нас. Ми обов'язково його (Порошенко – ред.) викинемо на смітник історії. Щоб жоден президент не посмів принижувати власний народ. Наш рух день за днем посилюється», - підкреслив політик.

Член Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Ольга Галабала заявила, що українці вже давно зрозуміли, що влада лише самозбагачується та обдирає людей.

«Про це свідчить пустий зал у Мюнхені під час безпекової конференції, де Порошенко ніхто не прийшов слухати і вітати. Ми заслуговуємо на нормальну владу і нормальну країну», - підкреслила Галабала.

Вона додала, що в Європі це також прекрасно усі бачать і розуміють.

«Після наших акцій протесту вони почали висилати людей з мішками на головах з країни. Вони вислали так Саакашвілі», - нагадала Галабала.

За її словами, це не зупинить людей.

«Люди більше не мають ілюзій з приводу того, хто нами керує і що відбувається в країні. Пропала та апатія, яка була 4 роки після Майдану», - заявила політик.

Член політради РНС Іван Слободяник звернувся до людей, які вийшли на Марш, з проханням допомагати по мірі необхідності протестному руху. «Просимо вас підтримувати за можливості, ви побачите тут скриньки», - сказав він.

Слободяник також повідомив, що на Михайлівській площі будуть стояти намети, де можна буде залишити свої контактні дані.

Учасники Маршу сформувати колону, яка вийшла у напрямку Михайлівської площі. Учасники ходи скандували: «Відставка!», «Банду геть!», «Україна, вставай!».

Нагадаємо, у неділю усі центральні станції метро в Києві зачинили, щоб не дати людям вчасно дістатись на Марш за Майбутнє, вимогою якого є відставка президента Петра Порошенка.

Фото прес-служби РНС



Коментарі

  +1 #1 Олег 19 февр. 2018 г., 12:25:19
Дякую цим людям,котрі не хочуть бути бидлом!
  +0 #2 Дiма 19 февр. 2018 г., 18:59:53
Але ось у чому питання: на кого мiняти i як це допоможе, зважаючи на те, що там абсолютна бiльшiсть тiєї ж мастi? Тут одного Порошенка недостатньо...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.