​На Кіровоградщині вимагають відправити у відставку Порошенка і Авакова

На Кіровоградщині активісти вимагають відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та притягнути до відповідальності посадових осіб з Нацгвардії та Нацполіції, які віддали наказ зачистити табір і поставити на коліна воїнів АТО, повідомляє прес-служба партії РУХ НОВИХ СИЛ.


Відповідне звернення вони направили до спікера ВРУ Андрія Парубія та до президента Петра Порошенко. Адже саме президент несе безпосередню відповідальність за політичні репресії в країні. Від імені РУХУ НОВИХ СИЛ звернення підписав член ради обласної організації Віктор Чорноглаз.

«Вважаємо вас (президент України Порошенко - ред.) та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова основними відповідальними особами за те, що відбулося. Відзначаємо цинічний та брутальний характер дій працівників правоохоронних органів, зокрема, постановка на коліна учасників бойових дій та зумисне вчинення тілесних ушкоджень. Ми підтримуємо мотиви протестувальників, оскільки нас принижують злиднями, брехнею, зрадами інтересів Майдану 2013-2014 років», - йдеться у зверненні.


Нагадаємо, що у Херсоні триває збір підписів громадян під вимогою до голови облради скликати позачергову сесію та засудити розгін мирної акції протесту і наметового містечка під Верховною Радою.

Раніше, з вимогою скликати позачергову сесію та засудити силовий розгін наметового містечка, до голови облради звернулися активісти та громада Полтавщини.

Також свавілля діючої влади викликало низку протестів у різних містах України. Зокрема мітинги відбулися на Вінниччині, Дніпропетровщині, Луганщині.

Нагадаємо, що 3 березня у Києві відбувся штурм наметового містечка під Верховною Радою. Активістів було побито та затримано, частину з них відвезли до Печерського частину до Шевченківського райвідділень поліції, деякі люди потрапили до лікарень.

Фото DW



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.