​Перенесення війни на наступні регіони України - це вже доконаний факт

Отже, перенесення війни на наступні регіони України - заплановано. Якщо досі могли бути сумніви, то тепер це вже можна вважати доконаним фактом. Жодна війна росії проти України не обходилася без організації в нашому тилу заколотів, повстань і диверсійно-терористичних актів. Отже, поки СБУ бігає за опозицією й критиками, в нашому тилу формуються справжні військові підрозділи рф. Або Грицак - в курсі чергової генеральної лінії партії.


Наступним «відкриттям» могло б стати те, що Верховний головнокомандувач свідомо «готує» до цього Україну: фактичне невизнання агресії і агресора (згадка в непрофільному законі, якій опирався Президент, нікого ні до чого не зобов’язала); відмова від виконання норм «Закону про оборону» (воєнний стан, мобілізація...); повільне переозброєння включно з убивчим для армії бізнесом Порошенка та його свинарчуків; розвиток економічних та бізнесових відносин з «агресором»; відмова від кримінального переслідування воєнних злочинців; фактична відмова від звільнення окупованих територій і ліквідації окупантів і колаборантів на власній території; та багато іншого, що прямо або опосередковано вказує на наявність спільного бачення кремля й Банкової майбутнього України та погодження росією наступних етапів війни з Україною безпосередньо з Порошенком. Цікаво, Муженко - в темі?

Особисто не сумніваюсь, який вибір зробив би ПОП, якби його мав: програти владу й бути втікачем/сісти у в’язницю з конфіскацією, чи погодитись на якесь «вічне керівництво» й бізнес на території, яка перебуватиме під геополітичним контролем рф. Або: вести запеклу війну з великим агресором і ризикувати втратити все, чи піти на поступки, гарантовано зберігши собі оте все й перспективу красти далі. Аксіомою є також і те, що в Україні будь-який олігарх чи їхній вилупок рано чи пізно, навішавши на Україну кредитів з Заходу, неодмінно муситиме розвертатися в бік рф.

А те, що «врятувати агента Рубана» кинувся головний комунікатор і «особа, наближена до...» Медведчук, вказує на те, що Рубан має надзвичайно важливу інформацію про приготування рф до війни в тилу України. Зараз його треба було б не в Маріуполі тримати, а якомога хутчій переправити десь під Львів на територію в/ч, добре захищену системами ППО й ПРО.

Гадаю, однією з головних задач кремля й Банкової було «не спугнути» дочасно народ і ЗСУ. Як зрозуміло й те, що росіяни, цілком природно, втаємничують «торгівельного партнера» далеко не в усі свої плани й задуми.

Vassyl Laptiichuk, facebook,com

Фото volynnews.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.