​росія і Медведчук відібрали в України через суд магістральний трубопровід

30 травня цього року Верховний Суд виніс рішення на користь росії у спорі щодо права на ділянки магістрального трубопроводу Самара-Західний напрямок та Грозний-Армавір-Трудова, що проходять по території України, загальною довжиною 1433 км.


Хто не в курсі – це той самий трубопровід, через який команда Медведчука, офіційно призначеного Порошенком представника України, качає контрабандні нафтопродукти в Україну з росії і продає їх тут через мережі автозаправок, подібних до мережі GLUSCO.

Прибутки шалені, оскільки фіскальні платежі тут мінімізовуються. На ці таким чином легалізовані кошти, гроші, імовірно, фінансується діяльність проросійських ЗМІ тут, в нашій державі.

Схема нелегальних поставок нафтопродуктів колосального масштабу потребувала міцного юридичного забезпечення. Для цього команді Медведука знадобився магістральний трубопровід.

Трубопровід – у державній власності, а володіння магістральними нафото- та газогонами законом закріплено виключно за державою Україна? Не проблема, коли є прикриття з боку Адміністрації президента і контрольованих нею судів!

Від імені дочірніх російських комерційних структур під прикриттям швейцарської юрисдикції(!) і залученням третьою стороною федерального агентства по управлінню державним майном російської федерації (!!!) було подано позов до держави Україна. У березні 2015, за кілька днів після того, як відгриміло Дебальцеве і було укладено ганебні другі Мінські угоди, росіяни подають до суду, з вимогою визначити за ними право власності на трубопровід. І виграють.

Судовим рішенням невдовзі було встановлено, що магістральної труби вже нема, що відбулася настільки ґрунтовна переробка вже існуючого трубопроводу, що його слід вважати новим об’єктом. І тому вимоги росіян і Медведчука слід задовольнити.

Тяганина тривала до минулого місяця, і ось 30 травня у реформованому українському Верховному суді росія і Медведчук отримали остаточно закріплену перемогу.

Ми про це «досягнення» дізналися виключно завдяки тому, що я виніс питання права власності магістрального трубопроводу Самара-Західний напрямок та Грозний-Армавір-Трудова на розгляд парламентської Комісії з контролю за приватизацією. Прийшла прокуратура, котра представляла державу в судах, і повідомила новину.

Що ж, іще поборемося.

Igor Lutsenko, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Igor Lutsenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.