​Україну охопила хвиля терору

31 липня в Херсоні невідомий покидьок вилив літр сірчаної кислоти на Катерину Гандзюк, одного з безстрашних лідерів проукраїнського руху на півдні України. У Катерини уражено 35% шкіри. Лікарі борються за її очі.


Я дуже добре знаю ситуацію в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях. Я знаю, як в обмін на лояльність та підтримку на виборах, адміністрація Порошенка домовляється з місцевими бандитами типу Труханова і віддає їм на відкуп не тільки землі, але і життя людей.

Тому не дивно, що хвиля терору проти проукраїнських активістів почалася саме на півдні і тепер сніжним комом розкочується по країні. 31 липня, через кілька годин після нападу на Катю - вбивство ветерана АТО з позивним Сармат в Бердянську. У той же день - вбивство добровольця батальйону Донбас Костянтина Козакова в Харківській області. 2 серпня - замах на життя лідера одеського відділення Народного руху Михайла Кузаконя і журналіста Григорія Козьму. Ввечері того ж дня - замах на життя опозиційного депутата каменської міськради Віталія Чернявського. До цього - серія нападів на відомого одесита Сергія Стерненко.

Очевидно, що Порошенко, в обмін на лояльність і участь у майбутніх фальсифікаціях, віддав всю владу в регіонах ментам, зрощеним з криміналом. І тепер ці тварюки, яких українці загнали під лавку після Революції і початку війни, полізли назад. Вони мстяться сміливим і нікого не бояться. Тому що у них є гарантії від влади.

Скільки ще потрібно горя і страждань українського народу, щоб цей спрут з політиків, ментів і вбивць нарешті припинив своє існування?

У будь-якій нормальній країні, якщо на жінку, відому за боротьбу з корумпованою владою, за її громадянську позицію, вдень, посеред міста, виливають літр сірчаної кислоти, то перші особи держави кидають всі свої справи і беруть під контроль розслідування такого кричущого і резонансного злочину.

А якщо в них залишилося хоч щось людське - вони хоча б публічно займають позицію неприйняття зла.

Але ані Порошенко, ані Аваков, ані Грицак, ані Турчинов, ані Парубій - ніхто! - з української влади не висловив свою позицію. Всі вдають, що нічого не відбувається. Слабаки. Труси. Покидьки.

Mikheil Saakashvili, facebook.com

Катерина Гандзюк. Фото BBC.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.