​Загибель якогось там колаборуючого чи окупаційного керувальника є логічною

Друзі, де хто з ВАС докоряє мені, що я останніх півроку не виходжу з аналітичними постами щодо різних подій у нашій державі. Це так, обмежуюсь лише коментами, поширенням інших постів та не значними постами дискусійного рівня. Мабуть, втомився від переважної байдужості, зокрема, щодо нерозуміння колаборантської політики сучасних владо-носіїв. Може, друге дихання відкриється.


Тому спробую кілька рефлексій щодо події стосовно бандо-керманичів у Донецьку, а також щодо позицій наших політиків, «політологів» і «експертів».

1) загибель якогось там колаборуючого чи окупаційного керувальника на наших окупованих агресором територіях є ЛОГІЧНОЮ, незалежно від причин;

2) дивує позиція меншовартості тих, хто зараз у владі в Україні, і тих, хто був раніш, як таких, що постійно виправдовуються -- не ми, не ми... і руки наші нічого не робили. А якщо все ж таки МИ! То що тоді, голову попелом посипати???? Тоді можна промовчати, але не скиглити, що це не ми. Бо вбивати КОЛАБОРАНТІВ, а також представників окупаційної влади та військовиків військ агресора - є нашим не лише правом, а й святим ОБОВ'ЯЗКОМ (ст. 17 Конституції). До речі, під час Другої Світової війни і наші партизани, і французькі «маки» переважно починали з нападів на колаборантів, а потім вже на гітлерівців. А у Франції то взагалі до 1942 року було окуповано лише пів її території. Та і потім на тій території, що була під урядом маршала Петена, німецькі гарнізони були лише у необхідних транспортних центрах, тобто партизани переважно воювали з французькими колаборантами. Тому наша партизанська і диверсійна війна на наших територіях Є ЗАКОННОЮ;

3) Де наша реакція на так звану «реакцію московитського МІДу» і путлера. Що вони там вякають про якийсь там тероризм, якщо б це і зробили наші партизани чи диверсанти, то це є нашими законними і справедливими діями. І на цьому треба твердо стояти. Було б дуже смішно, якщо б гітлерівський Ріббентроп десь у 1943 році заявляв свою позицію уряду Британії чи французьким партизанам за напади на колаборантів у Марселі чи Парижі.

4) Досить лякатись і нас лякати нібито порушенням якогось капітулянтського і формально і змістовно нікчемного «мінського договорняка», якій гірше за Мюнхенський договорняк 1938 року. Бо там держави, які були паханами Європи, поставили Чехословаччину раком без її відома, а тут наша влада зусиллями колаборанта Кучми самостійно стала раком. Чехословаччина себе добровільністю не зганьбила, а ми зганьбили та ще і пишаємось.

На сьогодні досить. Про наїзди і вонь щодо різних ініціатив з часом.

Віктор Шишкін, facebook.com

Місце загибелі ватажка сепарів Захарченка. Фото twitter.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.