​От і пішла «робота над помилками»

«Відсторонити СТЕПАНОВА Максима Володимировича від посади голови Одеської обласної державної адміністрації. Президент України П.ПОРОШЕНКО» - таке зараз красується на сайті АП.


Нагадаю, щодо одеських громадських активістів, котрі виступають проти незаконних будівництв в Одесі, проти розграбування майна Збройних Сил України одеськими феодалами, місцева правляча банда відповідає терором – їх б’ють, давлять машинами, стріляють.

Понад десяток випадків за минулий рік! Але ці мужні люди не зупиняються.

А що Степанов? Ну, наприклад, вніс заставу за одеського активіста Сергія Стерненка, коли того протиправно, за участь в акції проти забудови Літнього театру, кинули у СІЗО місцеві продажні мєнти. Публічно назвав переслідування несправедливим.

Ось і прилетіла Степанову врешті «вдячність» від Пєрвого.

Ну і ще дві важливі речі. З приводу масового терору проти одеситів з активною громадянською позицією я, разом з колегами-депутатами, неодноразово вимагав від Президента провести засідання РНБО, де комплексно оцінити загрози, котрі несе Україні панування проросійської банди над Одещиною, разом з усіма цими замахами на життя проукраїнських політиків та активістів в Одесі. Президент бездіє, винних ніхто не карає, Труханов почуває себе у безпеці.

Натомість знімають «крайнього» Степанова.

Друге. Президент не має права одноосібно когось з чиновників місцевої влади відстороняти. Голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду і звільняються з посади Президентом України ЗА ПОДАННЯМ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ. Наскільки мені відомо, Гройсман про рішення Порошенка не знає ні сном ні духом, Кабмін не голосував за подання президенту відповідних пропозицій.

Отож, ми маємо чергову беззаконну розправу з неугодними (чи недостатньо рєтівими). Але не чіпають справжніх впливових корупціонерів з російським акцентом.

Труханов схвалює!

Igor Lutsenko, facebook.com

Максим Степанов и Петр Порошенко. Фото Думская



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

В отличие от предыдущих ночей, эта ночь выдалась неспокойной - противник опять атаковал нашу страну беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.