​Коли цинізм не має меж - то і дна немає

Петро Олексійович закликає йти на «Майдан» і говорить про реванш, бо ЦВК зареєструвало Клюєва та Шарія кандидатами у депутати. А Верховний Суд до цього вирішив, що пан Клюєв «проживав» останні 5 років на території України, бо проживав у м. Донецьк?


...Поясніть мені, будь ласка, друзі, от чесно, а хіба не Петро Олексійович робив 5 років славетну «судову реформу»?

Хіба не він хвалився тим, як успішно провів судову реформу у Давосі та на Мюнхенській конференції перед іноземцями, які не могли стримати посмішку?

Хіба не пан Філатов - заступник голови адміністрації Порошенка приходив до ВР із законами від Порошенка «Про справедливий суд» (так, це точна назва!), із найдовшим в історії законопроектом на 794 сторінки із 10 кодексів одразу (ми, звісно, не голосували) і навіть із змінами до Конституції у питаннях судочинства... і потім рік розповідав нам про нові справедливі суди?

А нагадайте мені, будь ласка, хто формував ЦВК, і який його склад?

Бо тут така історія, що якщо ви вважаєте, що ЦВК поспішило з рішенням, то з 17 членів ЦВК, яке зареєструвало панів Клюєва та Шарія: 7 членів - від партії Порошенка БПП, 2 - від Народного фронту, 1 - від УДАРу, тобто зараз - БПП.

У мене виходить 10 з 17, тобто повна більшість, а у вас?

І нагадайте мені, будь ласка, хто у нас останні роки був Генеральним прокурор, завдяки бездіяльності якого (чи, може, діям) Клюєв, Шарій та всі інші адепти пана януковича на свободі?

Я взагалі вражена, що Клюєв, будучи в розшуку в Інтерполу та підозрюваним в розгоні студентів на Майдані, так спокійно реєструється кандидатом у депутати у нас.

Хіба не пан Луценко ГенПрокурор?

Колишній лідер фракції Порошенка у парламенті?

Під якого змінили закон і дали можливість стати генеральним прокурором без юридичної освіти, а?

А тепер вже я нагадаю, що фракція Порошенка у Парламенті не дала Зеленському зняти Генерального прокурора і не проголосувала за звільнення Луценка ще пару тижнів тому. Хоч це і конституційні повноваження Президента.

Так, страшний реванш, друзі.

Такий страшний з каналами Медвечука, який 5 років ділить ринок скрапленого газу з Порошенком та скуповує спокійно телевізійні канали, що аж роками прокуратура та СБУ Порошенка нічого не робили. І лише сподівалася на фоні «злого Медвечука» виграти вибори з плакатами ПП або путін.

Такий страшний, що Інтерпол, очевидно, не без генпрокурора Луценка, зняв Клюєва з розшуку у березні 2019 року. Чи я помиляюсь?

Такий страшний реванш, що прямо закрадаються сумніви, як зараз красиво знову нами грають.

Дна немає, любі, пам’ятайте це.

А до пана Зеленського у мене поки що лише дві поради:

Усвідомте проблему та висловіть публічну позицію щодо цього театрального трешу, бо мовчання Президента затягується. А країна, як ніколи, потребує комунікації.

Нарешті зберіть дані СБУ та Розвідки щодо місця проживання пана Клюєва та Шарія (яке було чи то в Нідерландах, чи то в москві, де пан Клюєв офіційно давав свідчення у суді, щоб визнати Революцію Гідності «державним переворотом»), дістаньте офіційні дані останніх перетинів ними кордонів України і спробуйте змінити рішення ЦВК у законний спосіб.

А далі вже - після парламентських, будемо швидко рухатися по призначеннях нових прокурорів та вичищенню судів.

І не переживайте - жоден мандат пану Клюєву не допоможе, якщо відновити кримінальні справи та слідство, та й якщо обмежити, як обіцяно вже тисячу разів, недоторканність депутатів.

Он Медвечук і без мандата за сприяння пана Порошенка чудово себе почуває в Україні.

Головне - думаємо своєю головою.

І не дозволяємо собою грати.

Це запорука дорослішання нації, а, значить, не від доброго чи злого президента залежить наше майбутнє, а від нас самих.

Альона Шкрум, facebook.com

Фото korrespondent.net



Коментарі

  +0 #1 Юрий 3 июл. 2019 г., 19:29:16
Петрушу расстрелять нужно шоб оно издохло со всей своей херойской семейкой.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 10 жовтня обговорив такі теми:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.