​Про виступ нашого «гаранта» про землю і референдум із задзеркалля

Пишу для тих, хто не може примусити себе слухати и хто не слухав виступу нашого «гаранта» про землю і референдум із задзеркалля 11 листопада 2019 року. Даю конспект восьми основних його посилів «дорогим українцям» і свій комент до них з нашої української реальності.


1. Зеленський «констатує». Українців дурять. Стаття 13 Конституції України - обман. Земля не є об’єктом права власності Українського народу.

О.С. ЦЕ ГОВОРИТЬ «ГАРАНТ» КОНСТИТУЦІЇ?! ЯКЩО НЕ Є ЗЕМЛЯ ОБ’ЄКТОМ ПРАВА ВЛАСНОСТІ НАШОГО НАРОДУ, ТО ГАРАНТ МУСИТЬ ЗРОБИТИ ТАК, ЩОБ БУЛА БЕЗЗАПЕРЕЧНО ВИКОНАНА БУКВА ВИЩОГО ЗАКОНУ. ВЕСНА ВЖЕ ДАВНО ПРОЙШЛА – САДИ ХОЧ НАЗИМУ ВИННИХ. І 100ДНІВ ПРОЙШЛО – ДЕ ПРОГРАМА ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ?

2. Зеленський мутить. Це обман (що земля не є об’єктом права Українського народу, ОС) тому, що в Україні ринок землі не існує і українці не можуть продавати чи купувати земельні ділянки, як громадяни Німеччини, Франції, Ізраїлю тощо.

О.С. У НАС, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД НЕ ВЛАСНИК СВОЄЇ ЗЕМЛІ ТОМУ, ЩО РИНКУ ЗЕМЛІ НЕМАЄ. БУДЕ РИНОК - НАРОД СТАНЕ ВЛАСНИКОМ. «ГАРАНТ» «НЕ ЗНАЄ», ЩО ВСУПЕРЕЧ НАЯВНИМ В УКРАЇНІ РИНКАМ - КАПІТАЛІВ, КРЕДИТІВ, РОБОЧОЇ СИЛИ В КРАЇНІ НЕМАЄ НІ КАПІТАЛУ, НІ РОБОЧОЇ СИЛИ, НІ КРЕДИТІВ. ВІН «НЕ РОЗУМІЄ», ЩО УКРАЇНЦІ МОЖУТЬ ПРОДАТИ СВОЇ ПАЇ, А ОСЬ КУПИТИ – НІ. ЩО Ж ЦЕ ЗА РИНОК ТАКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ БУДЕ, РАЗ ПРОДАДУТЬ, ПЕРЕСТАНУТЬ БУТИ ВЛАСНИКОМ, А ЗА ЩО ПОТІМ КУПУВАТИ ЗЕМЕЛЬКУ БУДУТЬ, ГА? ЗАЛИВАЄ (!!!) ПРО РИНКИ ЗЕМЛІ В ІНШИХ КРАЇНАХ, ЯК 95-Й.

3. Зеленський мутить. Є різні моделі ринку землі, в яких іноземці можуть і не можуть купувати землю. Фермери за кордоном можуть брати кредити на розвиток господарства.

О.С. У ГОРОДІ БУЗИНА… Є РІЗНІ РИНКИ ОБІГУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК В РІЗНИХ КРАЇНАХ, АЛЕ У ВСІХ СУВЕРЕННИХ НАЦІЙ ВОНИ ДІЮТЬ У ІХНІХ ІНТЕРЕСАХ.

В УКРАЇНІ ВЗАГАЛІ ОСТАННІ 5 РОКІВ КРЕДИТИ НА ВИРОБНИЦТВО НЕ ВИДАЮТЬСЯ, ТАКА ПОЛІТИКА НБУ. РИНОК ЗЕМЛІ У «СЛУГ» МІНЯЄ І КРЕДИТНУ ПОЛІТИКУ НБУ?

4. Зеленський інформує. Незабаром ВРУ розглядатиме питання щодо впровадження в Україні ринку землі.

О.С. НУ-НУ. ХАЙ ДЕПУТАТИ ОЗНАЙОМЛЯТЬСЯ З МАТЕРІАЛАМИ КРУГЛОГО СТОЛУ: «УБЕРЕЖЕМО С/Г ЗЕМЛІ В РУКАХ СЬОГОДНІШНІХ І ЗАВТРАШНІХ ХЛІБОРОБІВ» І З СОТНЯМИ ІНШИХ ЗАХОДІВ, ПРОВЕДЕНИХ З ЦЬОГО ПИТАННЯ.

5. Зеленський мутить. Питанням ринку землі останні 20 років маніпулюють старі політики. Вони лобіюють інтереси людей, які не хочуть, щоб українці володіли землею, а він хоче.

О.С. ТІ, ПОЛІТИКИ СТАРОЇ ШКОЛИ, ЩЕ ОГЛЯДАЛИСЯ НА ДУМКУ НАРОДУ, ПОБОЮВАЛИСЯ КАРИ НА ВИБОРАХ І НЕ ТІЛЬКИ. НОВОЯВЛЕНІ СЛУГИ УВІРУВАЛИ У ВСЕМОГУТНІСТЬ ЇХНЬОЇ БРЕХНІ. АЛЕ:

«Якби референдум все ж провели, опитані проголосували б так:

- за продовження мораторію на купівлю-продаж землі – 68,3%;

- за скасування мораторію – 23,2%;

- важко відповісти – 8,4%» - ОПИТУВАННЯ ЦЕНТРУ РОЗУМКОВА 1-7 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ.

УКРАЇНЦІ РОЗУМІЮТЬ НЕБЕЗПЕКУ, ЯКА ЙДЕ ВІД «СЛУГ».

6. Зеленський «співчуває». У будь-якому випадку я розумію, що це питання дуже чутливе для людей.

О.С. ЧУТЛИВЕ І ДУЖЕ. ЗНАЄ І РОБИТЬ. ХТО ЙОГО ТАМ ШТОВХАЄ І ЩО ЙОМУ ОБІЦЯЮТЬ ІЗ-ЗА БУГРА рф І СБ?

7. Зеленський «мутить і обіцяє». Між першим та другим читанням у діючий проект закону будуть внесені правки, згідно яких право продавати і купувати землю матимуть лише українські громадяни та українські компанії, засновані виключно українськими громадянами. Іноземці та компанії, які мають серед засновників іноземців, отримують право купувати українські землі, українські земельні ділянки тільки у випадку, якщо на це буде дана згода народу України на всеукраїнському референдумі.

О.С. КВАПЛЯТЬСЯ КРЕПКО СЛУГИ.

ЩО ТО Є ТАКЕ: діючий проект закону? ПРОЕКТ НЕ МОЖЕ БУТИ ДІЮЧИМ.

ЧОМУ ПОЧЕКАТИ З ПЕРШИМ ЧИТАННЯМ ПРОЕКТУ ЗАКОНУ НЕ МОЖНА? ХТО ВАС, СЛУГИ, ТАК ЖЕНЕ? І КУДИ?

ЦЕ ВИ БУДЕТЕ ЗБИРАТИ РЕФЕРЕНДУМ ПО КОЖНОМУ ІНОЗЕМЦЮ НА ПОКУПКУ ГЕКТАРА? ЯКУ ВИ ПРО ІНОЗЕМЦЯ БУДЕТЕ ДАВАТИ ІНФОРМАЦІЮ, ЩОБ БАБЦЯ КАТЯ ЗІ СЛОБОДИ ПРИЙНЯЛА ПРАВІЛЬНЕ ДЕРЖАВНЕ РІШЕННЯ?.. ЧИ НА ВСІХ ГАМБУЗОМ БУДЕТЕ ДАВАТИ, ЇХ ЧИМАЛО Ж ПОПРЕТЬСЯ? КНИГУ ВИДАСТЕ, ЧИ ФІЛЬМ З КО ЗРОБИТЕ ПРО НИХ ДЛЯ ІНФОРМУВАННЯ?

ІНОЗЕМЕЦЬ В УКРАЇНІ ЗМОЖЕ ОТРИМАТИ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ, ЯКЩО СТАНЕ УКРАЇНСЬКИМ ГРОМАДЯНИНОМ, ЗЕМЛЕРОБОМ І БУДЕ ЖИТИ ПОРЯД ЗІ СВОЄЮ ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ, АБО НА НІЙ. ЗЕМЛЯ МАЄ БУТИ У ХЛІБОРОБА-ФЕРМЕРА, А НЕ У СПЕКУЛЯНТА ЧИ ЛАТИФУНДИСТА. ЧИ НЕ ТАК – «ГАРАНТЕ»?

ЗВІДКИ ВЗЯВСЯ «НАРОД УКРАЇНИ»? КОНСТИТУЦІЮ НАПИСАНО ВІД ІМЕНІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ. НЕВЖЕ НЕ ЧИТАВ, ЗАДЗЕРКАЛЬНИЙ?

8. Зеленський «Облагодіює «народ України». ВРУ розробить і прийме закон про референдум і нарешті надасть право українцям вирішувати долю того чи іншого дуже важливого для них питання. Зробимо це разом.

О.С. ЗАДЗЕРКАЛЬНИЙ МАРАЗМ, ВИБАЧТЕ ЗА КАТЕГОРИЧНІСТЬ. ТЕ, ЩО ТАКИЙ РЕФЕРЕНДУМ В ПРИНЦИПІ НЕМОЖЛИВИЙ, ЗРОЗУМІЛО УКРАЇНЦЯМ І УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. ПИТАННЯ НЕ РЕФЕРЕНДУМНЕ… ТО.

Олександр Сугоняко, facebook.com

Фото slovoidilo.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.